Προελαύνει ο Παναγιώτου στη Ρουμανία

 
Ανάργυρος Παναγιώτου
Ανάργυρος Παναγιώτου
tn team Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 - 8:57

Στο Κλουζ της Ρουμανίας βρίσκεται ο Ανάργυρος Παναγιώτου, ο οποίος μπήκε στο Metropolitan Life Open μέσα από τα προκριματικά και απέκλεισε χθες τον κορυφαίο παίκτη του ταμπλό, για να μπει στην τελική 8άδα.

Μια μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Ανάργυρος Παναγιώτου, ο οποίος επικράτησε του Ρουμάνου David Alexandru Gheorghe, Νο.1 στο ταμπλό, Νο.2 της Ρουμανίας και Νο.77 στη συνολική κατάταξη της Tennis Europe, με 6-2, 2-6, 7-5.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού Πειραιώς ξεκίνησε την προσπάθειά του στο τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe από τα προκριματικά, όπου κέρδισε τον Σλοβάκο Nikolas Paulovic με 6-2, 6-0. Στη συνέχεια έπαιξε με τον Ρουμάνο Rares Ene, τον οποίο κέρδισε με 6-4, 6-3.

Σήμερα, θα αντιμετωπίσει ακόμα έναν Ρουμάνο παίκτη, τον Radu Paisvant, για μια θέση στα ημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης του Κλουζ.

Στο διπλό, ο Ανάργυρος συνεργάστηκε με τον Adrian Constantin, με τον οποίο κέρδισαν στον 1ο γύρο τους Ρουμάνος Rares Andrei Golescu και Calin Teodor Stirbu, No.3 στο ταμπλό, με 7-5, 6-2. Στα προημιτελικά ηττήθηκαν από τους Ρουμάνους Andrei Tudor Alexandru και Rares Christian Haiduc, με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots