Επιτυχίες για τα ελληνόπουλα στα Σκόπια

 
Ελένη Χατζηαβραάμ
Ελένη Χατζηαβραάμ
tn team Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 - 8:35

Πολλές Έλληνες και Ελληνίδες αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα στα Σκόπια και στο Jug Open U14 της Tennis Europe. Στα μονά, στη 16άδα συνεχίζουν οι Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Απόστολος Τζίμκας, Ελένη Χατζηαβραάμ, Γιάννης Σακκάς, Ανδρέας Μεσσής, Χρυσή Σμυρίδου και Μερόπη Μαρία Μπατζή.

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, που είναι στο Νο.1 του ταμπλό των κοριτσιών, κέρδισε την Lucia Garofalo με 6-3, 6-0. Στο Νο.5 του ταμπλό βρίσκεται η Χρυσή Σμυρίδου, η οποία κέρδισε την Meldina Mislimi με 6-0, 6-1.

Η Ελένη Χατζηαβραάμ, Νο.7 στο ταμπλό, απέκλεισε την Ana Mitevska με 6-3, 6-3, ενώ η Μερόπη Μαρία Μπατζή επιβλήθηκε της Mina Petreska με 6-2, 6-0.

Εκτός 16άδας έμειναν οι Μαρία Ηλιόπουλου και Αλίκη Χανόγλου, που αμφότερες μπήκαν στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά.

Στο μονό των αγοριών, ο Ανδρέας Μεσσής κέρδισε τον Maksimilijan Aleksovski με 6-1, 6-3. Ο Απόστολος Τζίμκας κέρδισε τον Stefan Djokovic, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 6-4, ενώ ο Γιάννης Σακκάς απέκλεισε τον Kristijan Janev, με 6-4, 6-1.

Στο διπλό των κοριτσιών, οι Μπατζή και Παναγιωτίδου κέρδισαν τις Garofalo και Daria Raimondo με 6-1, 6-7 (6), 10-4, ενώ οι Χατζηαβραάμ και Σμυρίδου επικράτησαν των Matea Bilbiloska και Mina Petreska με 7-6 (9), 6-1. Η Μαρία Ηλιοπούλου και η Vanesa Salaiova κέρδισαν τις Mia Milisavljevic και Katarina Milosevic, No.4 στο ταμπλό, με 7-6 (5), 7-6 (5), ενώ η Χανόγλου και η Senna Van Den Heuvel ηττήθηκαν από τις κορυφαίες του ταμπλό, Victoria Pohle και Onalee Wagner, με 6-3, 6-1.

Σήμερα θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τον 2ο γύρο του μονού αγοριών οι Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας, Αντώνης Μαλαβάζος και Στέφανος Πουρναρόπουλος, ενώ θα υπάρχουν πολλές ελληνικές παρουσίες και στα διπλά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Δευτέρας

Το πρόγραμμα της Τρίτης

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots