Άνετα στην πρεμιέρα η Σακελλαρίδη

 
Άνετα στην πρεμιέρα η Σακελλαρίδη
tn team Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 - 12:44

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη επέστρεψε στις επιτυχίες, κερδίζοντας εύκολα τον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων αυτής της εβδομάδας στην Αττάλεια.

Μόλις 68 λεπτά χρειάστηκε η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, για να κερδίσει τη Βρετανίδα Iman Khan με 6-1, 6-1 και να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του χωμάτινου Futures της Αττάλειας.

Δεν συνάντησε καμιά δυσκολία σήμερα η Σαπφώ, η οποία βρίσκεται από τον Δεκέμβριο στην Αττάλεια και αγωνίζεται συνεχόμενα για ένα εξάμηνο πλέον στα Futures της γειτονικής χώρας. Από τα 22 τουρνουά στα οποία έχει λάβει μέρος έκτοτε, παίζοντας σε πολλά από αυτά και προκριματικά, στα 16 έχει προκριθεί τουλάχιστον μέχρι την τελική 16άδα!

Στον 2ο γύρο αυτής της εβδομάδας περιμένει σαφώς μια δυσκολότερη αποστολή τη Σακελλαρίδη, που θα αντιμετωπίσει είτε την Κορεάτισσα Dabin Kim, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.369 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, είτε την Τουρκάλα Ilay Yoruk, που έχει ξεκινήσει την πορεία της από τα προκριματικά.

Χθες η Σακελλαρίδη είχε παίξει και στο διπλό, διεκδικώντας μια καλή νίκη μαζί με τη Σουηδέζα Julita Saner, στο τέλος όμως οι δυο αθλήτριες ηττήθηκαν από τη Ρουμάνα Cristina Dinu και την Κινέζα Shuyue Ma, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-4, 4-6, 10-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots