Πρωταθλήτρια στο διπλό στη Λεμεσό η Παύλου

 
Πρωταθλήτρια στο διπλό στη Λεμεσό η Παύλου
tn team Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 - 14:08

Η Δήμητρα Παύλου κέρδισε ένα ακόμα τρόπαιο, το δεύτερο μέσα σε μια εβδομάδα, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό της διεθνούς διοργάνωσης ITF J4 της Λεμεσού.

Η Δήμητρα και η Ρωσίδα συμπαίκτριά της, Olga Mishenina, κέρδισαν στον σημερινό τελικό του ITF J4 Famagusta Junior Cup τις Γερμανίδες Martina Markov και Lilly Pauline Schultz, με 6-2, 7-6 (5).

Έτσι κατέκτησαν τον τίτλο στη διοργάνωση της J4 κατηγορίας της ITF που φιλοξενείται στο Famagusta Tennis Club της Λεμεσού, ο οποίος ήταν ο δεύτερος τίτλος μέσα στην τελευταία εβδομάδα που κατακτά η Παύλου. Θυμίζουμε πως το περασμένο Σάββατο, είχε κατακτήσει τον τίτλο στα μονά στο J4 τουρνουά των Σκοπίων.

Αυτός ήταν 4ος τίτλος της Δήμητρας στα διπλά σε διοργανώσεις της ITF, 3ος σε J4 τουρνουά, αφού είχε κερδίσει ακόμα 2 το 2020 με συμπαίκτρια τη Δέσποινα Μαστροδήμα στη Λάρνακα. Είχε κερδίσει επίσης το J5 της Ρόδου το 2019 με τη Μάρθα Μακαντάση. Συνολικά η Δήμητρα έχει 8 τίτλους ITF στην κατοχή της, αφού και στα μονά έχει κατακτήσει 4 τίτλους, όλους σε J4 διοργανώσεις, 3 στη Λάρνακα το 2020 και αυτόν στα Σκόπια την περασμένη εβδομάδα.

Αυτή την εβδομάδα η 17χρονη Ελληνίδα έφτασε τις 7 συνεχόμενες νίκες, αλλά σταμάτησε την πορεία της στα προημιτελικά του μονού στο τουρνουά της Λεμεσού. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει την Ισραηλινή Sapir Cohen με 6-1, 0-6, 6-4 και στον 2ο γύρο τη Γερμανίδα Josy Daems με 6-1, 4-6, 6-4, στα προημιτελικά όμως ηττήθηκε από την Κύπρια Κλειώ Μαρία Ιωάννου με 6-3, 4-6, 5-7, σε έναν αγώνα που είχε να διαχειριστεί και την αυξημένη κόπωση, αφού χρειάστηκε να δώσει 8 αγώνες στα μονά και 7 στα διπλά σε λιγότερο από 2 εβδομάδες, με πολλούς από αυτούς να έχουν 3 σετ. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots