1η θέση στα διπλά ο Μητσάκος

 
1η θέση στα διπλά ο Μητσάκος
tn team Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 - 17:21

Ο Θοδωρής Μητσάκος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διπλό του διεθνούς τουρνουά J4 κατηγορίας της ITF που φιλοξενήθηκε στα Σκόπια αυτή την εβδομάδα!

Ο 17χρονος Έλληνας τενίστας και ο Ούγγρος συμπαίκτης του, Attila Boros, ολοκλήρωσαν την φανταστική τους πορεία με μια καθαρή νίκη στον τελικό, επί των Σέρβων Zoran Ludoski και Aleksa Pisaric, με 6-3, 6-3.

Μόνο ένα σετ έχασαν στη διαδρομή τους ως τον τίτλο οι Μητσάκος και Boros, που έκαναν ένα εκπληκτικό τουρνουά. Στον 1ο γύρο είχαν κερδίσει τον Ρουμάνο Luca Preda και τον Γερμανό Moritz Schroeter με 6-4, 6-2, στα προημιτελικά τους Βούλγαρους Nikola Keremedchiev και Vladimir Popov με 2-6, 6-4, 10-7 και στα ημιτελικά τους επίσης Βούλγαρους Viktor Markov και Iliyan Radulov με 6-3, 6-3.

Αυτός ήταν ο 2ος τίτλος για τον Μητσάκο σε διοργάνωση της ITF, περίπου 2 χρόνια μετά από το J5 της Ρόδου, όπου είχε κερδίσει ξανά στο διπλό μαζί με τον Γιάννη Κουντουράκη.

Θυμίζουμε πως στο μονό των κοριτσιών, μεγάλη νικήτρια ήταν η Δήμητρα Παύλου, η οποία ολοκλήρωσε την εκπληκτική της πορεία με μια άνετη επικράτηση επί της Melissa Boyden, με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots