Σε δυο ημιτελικούς η Παύλου στα Σκόπια

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tn team Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 - 23:38

Με μια πολύ καλή και δύσκολη νίκη επί της Yoana Konstantinova, η Δήμητρα Παύλου εξασφάλισε σήμερα την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Skopje Open U18 στα Σκόπια, ενώ παράλληλα συνεχίζει και στα ημιτελικά του διπλού.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.208 στην παγκόσμια κατάταξη των κοριτσιών U18, κατάφερε να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση της Βουλγάρας Konstantinova μετά από τρια γεμάτα σετ, με 6-3, 4-6, 7-5.

Αυτή ήταν η 3η νίκη της Δήμητρας στο διεθνές τουρνουά της ITF, Grade 4 κατηγορίας, που φιλοξενείται στα Σκόπια και στα χωμάτινα γήπεδα του TC Jug Skopje.

Είχε κερδίσει την επίσης Βουλγάρα Jana Stojanova με 7-5, 6-2 στον 1ο γύρο, ενώ στον 2ο γύρο είχε ακόμα ένα πολύ κλειστό παιχνίδι απέναντι στη Σλοβάκα Sara Sarinova, την οποία κέρδισε με ανατροπή 5-7, 6-3, 6-4.

Αύριο θα έχει την ευκαιρία να δώσει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι στην Denislava Glushkova από τη Βουλγαρία, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.135 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors.

Στο διπλό, η Παύλου συνεργάζεται με τη Melissa Boyden από την Ολλανδία. Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τη Σλοβένα Brina Sulin και τη Σλοβάκα Emma Tothova με 6-1, 6-3, ενώ σήμερα πέτυχαν μια μεγάλη ανατροπή απέναντι στις Konstantinova και Stojanova, με 1-6, 7-5, 13-11.

Αύριο θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στον τελικό, απέναντι στις Σλοβάκες Irina Balus και Renata Jamrichova.

Στο διπλό την πορεία του συνεχίζει και ο Θοδωρής Μητσάκος, ο οποίος αγωνίζεται με τον Ούγγρο Attila Boros. Μετά τη νίκη τους επί των Luca Preda και Moritz Schroeter, οι δυο αθλητές κέρδισαν σήμερα και τους Nikola Keremedchiev και Vladimir Popov με 2-6, 6-4, 10-7. Αύριο θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό, απέναντι στους Βούλγαρους Viktor Markov και Iliyan Radulov.

Στο μονό, ο Μητσάκος είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο από τον Radulov, με 3-6, 3-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots