Ημιτελικά για Μιχαλακόπουλο και Παπαϊωάννου στο Ούλτσιν

 
Άλκης Μιχαλακόπουλος
Άλκης Μιχαλακόπουλος
tennisnews team Σάββατο, 01 Μαϊος 2021 - 11:07

Μια πολύ καλή εβδομάδα είχαν οι Άλκης Μιχαλακόπουλος και Γρηγόρης Παπαϊωάννου, που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά της διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe, που φιλοξενήθηκε στο Ούλτσιν του Μαυροβουνίου.

Ο Μιχαλακόπουλος και ο Παπαϊωάννου έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του διπλού στο Bellevue Cup, τουρνουά της 2ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

Στον 1ο γύρο οι δυο μικροί Έλληνες αθλητές κέρδισαν τους Βέλγους Seppe Janssen και Maksymilian Klecha με 6-1, 5-7, 10-3, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν τον Καζάκο Alexandr Sofrygin και τον Τούρκο Ege Tigin Tekeli με 6-0, 6-0. Στα ημιτελικά, ηττήθηκαν από τους Σέρβους Filip Djokic και Mihailo Topic, με 6-3, 6-2.

Στα μονά και ο Μιχαλακόπουλος και ο Παπαϊωάννου δε συνέχισαν στα νοκ άουτ. Ο Μιχαλακόπουλος τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου του, κερδίζοντας τους Mikhail Michshenko με 6-2, 6-3 και Pavle Vukosaljevic με 6-2, 6-2. Ηττήθηκε μόνο από τον Filip Djokic με 3-6, 5-7, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι.

Ο Παπαϊωάννου πήρε την 3η θέση στον όμιλό του. Κέρδισε τον Alexandr Sofrygin με 6-0, 6-0, αλλά ηττήθηκε από τους Mihailo Topic (0-6, 0-6) και Vukovic Mario (2-6, 2-6).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots