Μέχρι τα προημιτελικά ο Νουχάκης

 
Γιώργος Νουχάκης
Γιώργος Νουχάκης
tennisnews team Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 - 11:30

Μια καλή εβδομάδα είχε ο Γιώργος Νουχάκης στο Ramat HaSharon του Ισραήλ, καθώς σημείωσε 2 νίκες στο διεθνές τουρνουά της J3 κατηγορίας της ITF και έπαιξε στην προημιτελική φάση.

Ο 17χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.325 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors, κέρδισε στην πρεμιέρα του τον Ισραηλινό Itay Feigin με 6-4, 6-3. Στον 2ο γύρο ζευγάρωσε τις νίκες του, επικρατώντας του Καναδού Stefan Simeunovic με 6-3, 6-1.

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Νουχάκη, καθώς μετά από έναν πολύ κλειστό αγώνα γνώρισε την ήττα από τον Ισραηλινό Vladimir Bazilevskiy, με 6-7 (3), 4-6.

Ο Έλληνας παίκτης συμμετείχε και στο διπλό της hardcourt διοργάνωσης της Grade 3 κατηγορίας της ITF, με συμπαίκτη των Ισραηλινό Shay Bar Menahem, φτάνοντας και εκεί στα προημιτελικά.

Στον 1ο γύρο οι δυο αθλητές κέρδισαν τους Ισραηλινούς Itay Bity και Ofek Shimanov με 7-6 (2), 6-2, αλλά στην επόμενη φάση γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες από τους Καναδούς Simeunovic και Jaden Weekes, με 2-6, 6-4, 8-10.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots