Ήττα για τη Λάκη στο Χάσκοβο

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη
tn team Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 - 17:46

Μετά τη μεγάλη επιτυχία στο Πλόβντιβ, η Μιχαέλα Λάκη δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί, γνωρίζοντας την ήττα στο J2 τουρνουά του Χάσκοβο από τη Sara Suchankova.

Αν και προερχόταν από μια εκπληκτική εβδομάδα στο Πλόβντιβ, όπου κατέκτησε τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας της στο J1 Plovdiv Cup και χάρη σ' αυτόν ανέβηκε χθες στο Νο.22 της παγκόσμιας κατάταξης στα juniors, η Μιχαέλα Λάκη δεν μπόρεσε σήμερα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της και γνώρισε την ήττα από τη Σλοβάκα Sara Suchankova με 2-6, 2-6.

Η Μιχαέλα, η οποία ήταν και πιο κουρασμένη από την κατά 2 χρόνια μεγαλύτερη αντίπαλή της, θα μείνει πάντως στο Χάσκοβο και θα διεκδικήσει βαθμούς στα διπλά, όπου μοιράζεται το Νο.1 του ταμπλό με τη Βελγίδα Hanne Vandewinkel.

Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν την Κροάτισσα Lucija Ciric Bagaric και τη Σέρβα Tijana Sretenovic. Με την τελευταία η Λάκη ήταν συμπαίκτρια στο διπλό την προηγούμενη εβδομάδα στο Plovdiv Cup, ενώ και τις δυο τις κέρδισε στο Πλόβντιβ στα μονά.  

Στο Χάσκοβο της Βουλγαρίας αγωνίστηκε και η Δήμητρα Παύλου, η οποία συμμετείχε στο ταμπλό των προκριματικών της δυνατής διοργάνωσης J2 κατηγορίας της ITF, όπου γνώρισε την ήττα από τη Γιαπωνέζα Tomoko Kato με 4-6, 4-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots