2η θέση για τον Ηρακλή στο Σιαουλιάι

 
2η θέση για τον Ηρακλή στο Σιαουλιάι
tn team Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 - 12:28

Ο Ηρακλής Καλάνοφ είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο Σιαουλιάι της Λιθουανίας, φτάνοντας μέχρι τον τελικό στα διπλά και μέχρι τα προημιτελικά στα μονά της διεθνούς διοργάνωσης U14 της Tennis Europe.

Ο Ηρακλής Καλάνοφ και ο Λιθουανός συμπαίκτης του Julius Aleksandrovas, πέτυχαν 3 νίκες αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά της Siauliai Tennis Academy που διεξήχθη αυτή την εβδομάδα στο Σιαουλιάι.

Στον 1ο γύρο κέρδισαν τους Λιθουανούς Matas Kurmanskis και Arnas Viktoravicius με 6-1, 6-1. Στα προημιτελικά κέρδισαν τους επίσης Λιθουανούς Deividas Bandzevicius και Aivijus Klupsas με 7-6 (4), 6-3, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισαν τον Σουηδό Victor Ryden και τον Λετονό Arturs Zagars με 1-6, 6-3, 10-5.

Στον τελικό έπαιξαν με τους Φινλανδούς Felix Alopaeus και Oskari Paldanius, No.1 στο ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 6-2.

Στα μονά της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, o Καλάνοφ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Κέρδισε τον Λιθουανό Jonas Skierus με 6-2, 6-3 και τον Λετονό Rihards Neimanis με 6-2, 6-2, πριν ηττηθεί από τον Φινλανδό Linus Lagerbohm με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots