Πολύ καλή πορεία για τον Θοδωρή στο Κάιρο

 
Θοδωρής Μητσάκος
Θοδωρής Μητσάκος
tn team Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 - 11:16

Ακόμα μια πολύ καλή εβδομάδα πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Θοδωρής Μητσάκος, ο οποίος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διεθνούς διοργάνωσης της J4 κατηγορίας της ITF. Στο Κάιρο αγωνίστηκαν επίσης ο Γιώργος Νουχάκης και η Ιφιγένεια Κάφκα.

Ο Μητσάκος έδωσε τρεις πολύ δυνατούς αγώνες στο τουρνουά της Αιγύπτου. Στην πρεμιέρα του επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον Αιγύπτιο Aly El Rafie με 2-6, 6-0, 6-2.

Στον 2ο γύρο αντιμετώπισε τον Κινέζο Ye Hongyu, Νο.5 στο ταμπλό, τον οποίο κέρδισε έπειτα από μεγάλη μάχη με 7-5, 1-6, 7-5. Στα προημιτελικά, ο Θοδωρής έκανε επίσης έναν πολύ καλό αγώνα, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Νοτιαφρικανό Andreas Scott, No.3 στο ταμπλό, με 4-6, 6-4, 7-6 (3).

Στο τουρνουά της J4 κατηγορίας της ITF αγωνίστηκε και ο Γιώργος Νουχάκης, ο οποίος απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Αιγύπτιο Youssef Sadek, No.4 στο ταμπλό, με 7-6 (7), 6-1. Στον 2ο γύρο, ο Έλληνας αθλητής γνώρισε την ήττα από τον Σέρβο Nikola Zekic, με 3-6, 3-6.

Στο διπλό, Μητσάκος και Νουχάκης αγωνίστηκαν μαζί και πέρασαν με bye στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκαν στο match tie-break από τον Βρετανό Fabio Nestola και από τον Γάλλο Dominique Rolland, με 6-4, 6-7 (3), 5-10.

Τέλος, στο χωμάτινο τουρνουά του Καΐρου αγωνίστηκε και η Ιφιγένεια Κάφκα, η οποία έκανε επίσης καλή προσπάθεια στα προκριματικά, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από την Αιγύπτια Dana Mousa, με 7-6 (4), 1-6, 11-9.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots