Προημιτελικά στα μονά, ημιτελικά στα διπλά ο Θοδωρής

 
Θοδωρής Μητσάκος
Θοδωρής Μητσάκος
tennisnews team Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 - 10:31

Ο Θοδωρής Μητσάκος ολοκλήρωσε την καλή του πορεία στο διεθνές τουρνουά του Καΐρου στην προημιτελική φάση, ενώ στο διπλό συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο, έχοντας προκριθεί στα ημιτελικά.

Ο Μητσάκος είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του στο τουρνουά της J5 κατηγορίας της ITF με μια πολύ καλή νίκη, απέναντι στο Νο.1 του ταμπλό και Νο.210 του κόσμου (Νο.157 τον περασμένο Ιανουάριο), Youssef Sadek, με 6-4, 7-5.

Στη συνέχεια έκανε ακόμα έναν εκπληκτικό αγώνα, κερδίζοντας με επιβλητικό τρόπο τον Ρουμάνο Dan Vasile Duta, με 6-1, 6-0.

Η νίκη αυτή τον έστειλε στα προημιτελικά, όπου την Παρασκευή γνώρισε την ήττα από τον Αμερικανό Maximilian Wuelfing, με 3-6, 1-6.

Στο διπλό, ο 17χρονος Έλληνας τενίστας συνεργάζεται με τον Σέρβο Nikola Zekic, με την οποίο έχουν προκριθεί ήδη στα ημιτελικά. Στην πρεμιέρα τους οι δυο αθλητές είχαν κερδίσει τους Nikita Safonov και Fares Said με 6-1, 6-2, ενώ στα προημιτελικά επικράτησαν τους Joshua Nuyts και Tomas Quesada Perez, με 6-4, 4-6, 10-5.

Για την ημιτελική φάση της χωμάτινης διοργάνωσης στο Κάιρο της Αιγύπτου, θα αντιμετωπίσουν τον Wuelfing και τον Ισπανό Joan Torres Espinosa.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots