Ντεμπούτο με νίκη στο JA της Βραζιλίας η Μιχαέλα!

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 - 20:53

Η Μιχαέλα Λάκη πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στη δυνατότερη κατηγορία των juniors τουρνουά παγκοσμίως, συμμετέχοντας στο JA της Βραζιλίας Banana Bowl και κερδίζοντας με 2-0 σετ την Τσέχα Amelie Smejkalova.

Η 15χρονη Μιχαέλα (θα γίνει 16 σε 3 εβδομάδες), πανηγύρισε μια πολύ καλή νίκη στην πρεμιέρα της στο Banana Bowl της Criciuma στη Βραζιλία, επί της Τσέχας Amelie Smejkalova, με 6-4, 6-3.

Αυτό ήταν το ντεμπούτο για την Ελληνίδα τενίστρια σε διοργάνωση της κατηγορίας JA του ITF Junior Tour, της δυνατότερης δηλαδή κατηγορίας για διοργάνωση κάτω των 18 ετών που υπάρχει παγκοσμίως, αντίστοιχης με Grand Slam Junior.

Αργότερα σήμερα η Μιχαέλα θα δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα στα χωμάτινα γήπεδα της Criciuma, καθώς θα αντιμετωπίσει για τη φάση των "16" την κορυφαία παίκτρια του ταμπλό, την 17χρονη Ουγγαρέζα Natalia Szabanin, που βρίσκεται στο Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης U18 της ITF. H Szabanin έχει κερδίσει τους 13 από τους 14 αγώνες που έδωσε αυτόν τον μήνα, κατακτώντας την προηγούμενη εβδομάδα το J1 τουρνουά του Πόρτο Αλέγκρε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots