Στα προημιτελικά στη Μαγιόρκα η Λάκη

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη
tennisnews team Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 - 7:25

Στο ξεκίνημα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για το 2021, η Μιχαέλα Λάκη πέτυχε δυο καθαρές νίκες και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διεθνούς διοργάνωσης της ITF που φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα στα γήπεδα της Rafa Nadal Academy.

Στην πρεμιέρα της στο τουρνουά της Grade 3 κατηγορίας της ITF, η Μιχαέλα επικράτησε της Ιταλίδας Georgia Pedone με 6-1, 6-3.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε την Τσέχα Kristyna Tomajkova, από την οποία έχασε μόνο 3 games, κερδίζοντάς την με 6-2, 6-1.

Σήμερα θα μπει στη μάχη των προημιτελικών και θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Carolina Gomez, που είναι 16 ετών και βρίσκεται στο Νο.276 της παγκόσμιας κατάταξης των κοριτσιών U18 της ITF.

Στο τουρνουά συμμετείχε και η Αθηνά Πήττα, η οποία προπονείται στη Rafa Nadal Academy. Η 16χρονη Αθηνά έκανε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο όμως χάθηκε στις λεπτομέρειες από την Τσέχα Julie Struplova, με 7-5, 7-6 (4).

Στο διπλό, η Αθηνά και η Μιχαέλα αγωνίστηκαν μαζί, αλλά γνώρισαν την ήττα στον 1ο γύρο από τη Λιθουανή Patricija Paukstyte και την Εσθονή Liisa Varul, με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots