Η Αθηνά Πήττα συνάντησε τον Toni Nadal (vids)

 
Η Αθηνά Πήττα συνάντησε τον Toni Nadal (vids)
tennisnews team Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 - 10:27

H Αθηνά Πήττα επισκέφτηκε το Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort της Χαλκιδικής το 2019 για να προπονηθεί εκεί και τώρα βρίσκεται στη Rafa Nadal Academy στη Μαγιόρκα, όπου έχει τη δυνατότητα να προπονείται σε κορυφαίες εγκαταστάσεις με κορυφαίους προπονητές, ενώ γνώρισε και τον Toni Nadal, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

"H Αθηνά ξεκίνησε να παίζει στο Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort στη Χαλκιδική και στη συνέχεια ήρθε εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έχουμε εδώ, γιατί κάθε μέρα κάνει το καλύτερο, προπονείται με μεγάλη ένταση και νομίζω μπορεί να γίνει μια πολύ καλή παίκτρια τένις. Δουλεύει με μεγάλο κίνητρο κάθε μέρα και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη σε εκείνη", είπε ο Toni.

Η Αθηνά με τη σειρά της, είπε: "Ξεκίνησα να κάνω προπονήσεις στο Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort της Χαλκιδικής και κατόπιν ήρθα εδώ για να προπονούμαι. Η εμπειρία εδώ είναι τρομερή. Λατρεύω τις εγκαταστάσεις, οι προπονητές είναι απίθανοι. Λατρεύω να παίζω τένις και λατρεύω την ακαδημία. Επίσης, η εμπειρία στο Sani ήταν εξαιρετική και οι προπονητές με έφεραν εδώ. Τα πάντα είναι τόσο καλά!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots