Το σήκωσε η Γρηγοριάδου στο Παραλίμνι! (pics)

 
Αθηνά Γρηγοριάδου
Αθηνά Γρηγοριάδου
tennisnews team Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 - 6:32

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Αθηνά Γρηγοριάδου στο Παραλίμνι της Κύπρου, όπου κατέκτησε το διεθνές πρωτάθλημα Limassol Sporting Club, τον πρώτο της τίτλο σε ατομικό επίπεδο Tennis Europe και μάλιστα σε ένα τουρνουά για 16άρια, στην ηλικία των 13 ετών!

Η Αθηνά Γρηγοριάδου κέρδισε στο γεμάτο και πολύ καλό τελικό που έγινε το Σάββατο στο Paralimni Club την Κύπρια αθλήτρια Άννα Δεμιρτζή με 6-2, 4-6, 6-2, για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια του Limassol Sporting Club 2020.

Πρόκειται για ένα τουρνουά της 3ης κατηγορίας της Tennis Europe, στην ηλικιακή κατηγορία των 16 ετών. Ήταν ο πρώτος τίτλος σε επίπεδο Tennis Europe στα μονά για τη 13χρονη Αθηνά, που ήταν φιναλίστ στα μονά και στα διπλά περίπου 2 μήνες στο Kalovelonis Spring Tour στην Πεύκη, ένα τουρνουά για 14άρια, ενώ στα διπλά είχε κατακτήσει έναν τίτλο ακόμα, στα 12άρια στο Tirana Open στα Τίρανα το 2019.

Παίζοντας από το Νο.8 του ταμπλό στο τουρνουά του Παραλιμνίου, η Αθηνά πήρε bye για τον 2ο γύρο, όπου κέρδισε εύκολα την Κινέζα Xuanyu Chen με 6-0, 6-0. Στα προημιτελικά έδωσε μια πολύ δύσκολη μάχη με τη Βρετανίδα Flora Johnson, την οποία κατάφερε να κερδίσει με 3-6, 6-4, 7-6 (3). Στα ημιτελικά απέκλεισε τη Κύπρια Βικτώρια Σαββίδη με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots