Καλές εμφανίσεις από τον Νουχάκη στη Βουδαπέστη

 
Γιώργος Νουχάκης
Γιώργος Νουχάκης
tennisnews team Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 - 6:32

Ακόμα μια πολύ καλή εβδομάδα είχε ο Γιώργος Νουχάκης στη Βουδαπέστη, ο οποίος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στα μονά και στα διπλά στο διεθνές τουρνουά της ITF, Oliver Borsos Memorial. Στη Βουδαπέστη αγωνίστηκαν επίσης οι Θεοδώρα Χαντάβα και Άννα Νοβρατίδου.

Ο Νουχάκης, ο οποίος είχε κατακτήσει τον τίτλο στα διπλά την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή την εβδομάδα κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική 8άδα, σε μονά και διπλά.

Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Ούγγρο Merse Deli με 6-1, 6-2, ενώ στον 2ο γύρο έδωσε μια δυσκολότερη μάχη με τον Τσέχο Lukas Janousek, τον οποίο κατάφερε να κερδίσει μετά από ένα αμφίρροπο ματς με 6-7 (3), 6-1, 7-6 (4).

Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Αυστριακό Jan Kobierski, Νο.1 στο ταμπλό της Grade 5 διοργάνωσης της ITF, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 6-4, 6-2.

Στο διπλό ο Νουχάκης έπαιξε μαζί με τον Αμερικανό Noah Eisenberg, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τους David Manu και Raphael Mujan με 6-2, 7-6 (7). Στα προημιτελικά ηττήθηκαν ωστόσο από τους Lukas Janousek και Jules Leroux με 6-3, 6-3.

Στο ταμπλό των κοριτσιών, η Θεοδώρα Χαντάβα κέρδισε μετά από ένα δύσκολο ματς τη Σλοβάκα Ela Platenikova με 7-6 (4), 7-6 (5) και προκρίθηκε στην τελική 16άδα, όπου ηττήθηκε από την Ουγγαρέζα Vanesa Dalma Danko, No.4 στο ταμπλό, με 6-2, 6-1.

Στο ταμπλό των προκριματικών αγωνίστηκε η Άννα Νοβρατίδου, η οποία ηττήθηκε από την Ουγγαρέζα Viktoria Wiandt με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots