Έκανε "double" στη Λεμεσό ο Αστρεινίδης! (pics)

 
Φίλιππος Αστρεινίδης
Φίλιππος Αστρεινίδης
tennisnews team Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - 3:23

Μια μέρα μετά το διπλό, όπου κέρδισε τον τίτλο μαζί με τον Βαγγέλη Κυπριώτη, ο Φίλιππος Αστρεινίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής και στο μονό, στο διεθνές τουρνουά της Ioannides Academy στη Λεμεσό της Κύπρου.

Σε έναν πολύ ωραίο τελικό, ο Αστρεινίδης κατόρθωσε να επιστρέψει από σετ πίσω και να κερδίσει τον Παύλο Παρσών από την Κύπρο με 2-6, 6-4, 6-4, για να κερδίσει τον τίτλο στο Ioannides Academy Junior Tournament.

O Αστρεινίδης είχε αποκλείστει στα ημιτελικά έναν άλλον πολύ καλό Κύπριο τενίστα, τον Φώτο Φωτιάδη, με 6-2, 1-6, 7-5. Στην πορεία του προς τον τελικό, κέρδισε ακόμα τον Κωνσταντίνο Τζακουρή με 6-4, 6-4, τον Dwaine Duncan με 6-2, 6-4 και τον Derin Acaroglu με 6-2, 6-3.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος στα μονά σε διοργάνωση της ITF για τον Αστρεινίδη, που την Παρασκευή είχε κερδίσει και το διπλό στο Grade 5 τουρνουά της Λεμεσού, μαζί με τον Βαγγέλη Κυπριώτη. Στον τελικό είχαν κερδίσει τους Φωτιάδη και Παρσών με 7-6 (4), 6-4.

Στα διπλά ο Αστρεινίδης έφτασε τους 3 τίτλους σε διοργανώσεις της ITF, καθώς είχε κερδίσει ξανά με τον Κυπριώτη το Grade 4 τουρνουά στο Κάιρο τον περασμένο Φεβρουάριο και το Grade 5 τουρνουά της Γκίζας τον Ιανουάριο. Και για τον Κυπριώτη ήταν ο 3ος τίτλος στα διπλά, αφού εκτός από τους 2 τίτλους με τον Αστρεινίδη είχε κερδίσει το 2019 το Grade 5 τουρνουά της Μυτιλήνης, μαζί με τον Γιάννη Ξυλά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots