Στο κυρίως ταμπλό του Πλόβντιβ η Λάκη

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη tennisnews.gr
tennisnews team Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 - 17:09

Η Μιχαέλα Λάκη κέρδισε 3 αγώνες χθες και σήμερα, για να εξασφαλίσει την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό της πολύ δυνατής διοργάνωσης της Grade 1 κατηγορίας της ITF, που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Η Μιχαέλα χρειάστηκε να δώσει τρεις αγώνες μέσα σε δυο μέρες, καταφέρνοντας να φέρει εις πέρας την αποστολή της και να μείνει αήττητη στο προκριματικό ταμπλό του Plovdiv Cup J1.

Η 15χρονη Ελληνίδα πραγματοποίησε την πρεμιέρα της το πρωί της Δευτέρας, κερδίζοντας τη Βουλγάρα Gabriela Miteva, με 6-0, 6-1. Την ίδια μέρα, αντιμετώπισε και την Ουκρανή Anastasiya Lopata, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, από το οποίο κατάφερε να βγει νικήτρια χάρη στο άψογο super tie-break της, όπου επιβλήθηκε με 2-6, 6-1, 10-2.

Σήμερα επέστρεψε στα χωμάτινα γήπεδα του Tennis Club Lokomotiv Plovdiv η Μιχαέλα, για να κερδίσει και τη Σέρβα Mia Ristic, με 6-4, 6-2, εξασφαλίζοντας την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό της Grade 1 διοργάνωσης.

Από τον 1ο γύρο θα έρθει αντιμέτωπη με μια πάρα πολύ δυνατή παίκτρια, τη 16χρονη Γαλλίδα Oceane Babel, που βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό και στο Νο.41 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια.

Στο Πλόβντιβ βρίσκεται και η Δήμητρα Παύλου, η οποία επίσης αγωνίστηκε στα προκριματικά της διοργάνωσης. Η Δήμητρα έδωσε μια μεγάλη μάχη απέναντι στη Βουλγάρα Ralitsa Alexandrova, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 6-2, 3-6, 13-11.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots