2η θέση για την Πήττα στην Ταραγόνα

 
Eun Ji Lee, Αθηνά Πήττα
Eun Ji Lee, Αθηνά Πήττα
tennisnews team Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 - 1:37

Η Αθηνά Πήττα και η συμπαίκτριά της, Eun Ji Lee, κατέλαβαν τη 2η θέση στο διεθνές τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Στον τελικό της Κυριακής, η Πήττα και η Κορεάτισσα συμπαίκτριά της γνώρισαν την ήττα από τις Ισπανίδας Claudia de las Heras Armenteras και Lucia Llinares Domingo, Νο.1 στο ταμπλό, με 7-6 (10), 6-2.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό και ιδιαίτερα το 1ο σετ, το οποίο θα μπορούσε να καταλήξει σε οποιαδήποτε από τις δυο πλευρές, με τις δυο Ισπανίδες να το κερδίζουν τελικά σε ένα tie-break 22 πόντων, με 12-10.

Θυμίζουμε πως η Αθηνά και η Lee κέρδισαν 3 αγώνες για να φτάσουν έως τον τελικό. Στους πρώτους δυο γύρους μάλιστα επέστρεψαν από σετ πίσω, αποκλείοντας πρώτα τις Ισπανίδες Meritxell Boix Molla και Andrea Burguete Beltran με 1-6, 6-3, 10-8, καθώς και τις επίσης Ισπανίδες Sara Dols και Anna Ortiz Gasco με 3-6, 7-6 (5), 10-6. Στα ημιτελικά κέρδισαν την Ισπανίδα Laura Garcia Astudillo και την Τσέχα Rachel Hermanova, με 6-1, 6-1.

Στο μονό η Αθηνά έδωσε δυο αγώνες στο τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας της Ισπανίας. Στον 1ο γύρο κέρδισε την Ισπανίδα Gloria Alogo Piqueras με 5-7, 6-3, 6-3, αλλά στον 2ο γύρο ηττήθηκε από την de las Heras Armenteras, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots