Στον τελικό του διπλού η Πήττα

 
Αθηνά Πήττα & Eun Ji Lee
Αθηνά Πήττα & Eun Ji Lee
tennisnews team Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 - 2:30

Η Αθηνά Πήττα θα αγωνιστεί στον τελικό του διπλού της διεθνούς διοργάνωσης της Grade 4 κατηγορίας της ITF, που φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Η Αθηνά και η Κορεάτισσα συμπαίκτριά της, Eun Ji Lee, την οποία γνωρίζει από την ακαδημία του Rafael Nadal, κέρδισαν την Ισπανίδα Laura Garcia Astudillo και την Τσέχα Rachel Hermanova με 6-1, 6-1, για να προκριθούν στον τελικό του χωμάτινου τουρνουά της G4 κατηγορίας της ITF.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Ισπανίδες Claudia de las Heras Armenteras και Lucia Llinares Domingo, που βρίσκονται στο Νο.1 του ταμπλό.

Νωρίτερα στο τουρνουά, Πήττα και Lee πέτυχαν δυο πολύ δύσκολες νίκες. Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τις Ισπανίδες Meritxell Boix Molla και Andrea Burguete Beltran με 1-6, 6-3, 10-8, ενώ στα προημιτελικά επικράτησαν δυο άλλων Ισπανίδων, των Sara Dols και Anna Ortiz Gasco, με 3-6, 7-6 (5), 10-6. 

Στο μονό οι υποχρεώσεις της Αθηνάς ολοκληρώθηκαν πιο νωρίς στην εβδομάδα, καθώς ηττήθηκε στον 2ο γύρο από την de las Heras Armenteras με 6-1, 6-3. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει την Ισπανίδα Gloria Alogo Piqueras, με 5-7, 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots