Στον τελικό του Skopje Open η Παύλου

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tennisnews team Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 - 2:23

Η Δήμητρα Παύλου κέρδισε τη Θεοδώρα Χαντάβα στα ημιτελικά του Skopje Open και προκρίθηκε στον τελικό της διεθνούς διοργάνωσης της ITF. Στο διπλό πήρε τη 2η θέση μαζί με τη Δέσποινα Μαστροδήμα, όπως τη 2η θέση πήραν και οι Γιάννης Κουντουράκης και Θοδωρής Μητσάκος στο διπλό των αγοριών. 

Η Παύλου έκανε ακόμα έναν πολύ καλό αγώνα και κέρδισε τη Θεοδώρα Χαντάβα με 6-3, 6-4, που επίσης έπαιξε πολύ καλά, όπως και σε όλο το τουρνουά.

Μια όμως παίκτρια μπορούσε να συνεχίσει στον τελικό και αυτή ήταν η Παύλου, η οποία σήμερα θα διεκδικήσει τον 3ο διαδοχικό της τίτλο σε επίπεδο ITF, απέναντι στη Βουλγάρα Denislava Glushkova, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.185 στην παγκόσμια κατάταξη U18 των κοριτσιών.

Θυμίζουμε πως η 16χρονη Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.309 του κόσμου στα 18άρια, είχε κατακτήσει back-to-back δυο τίτλους στη Λάρνακα τον προηγούμενο μήνα και με τη χθεσινή της επικράτηση επί της Χαντάβα έφτασε τις 12 διαδοχικές νίκες σε διοργανώσες της ITF.

Στο διπλό της Grade 4 διοργάνωσης των Σκοπίων, η Παύλου και η Δέσποινα Μαστροδήμα αρκέστηκαν στη 2η θέση, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό από τις Glushkova και Melisa Senli, με 6-2, 6-2.

Στο διπλό των αγοριών, οι Αμερικανοί Samir Banerjee και Ekansh Kumar, No.1 στο ταμπλό, κέρδισαν στον τελικό τους Γιάννη Κουντουράκη και Θοδωρή Μητσάκο, με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots