Τίτλος στα διπλά για τον Φούζα στο Κάιρο

 
Τίτλος στα διπλά για τον Φούζα στο Κάιρο
Τίτλος στα διπλά για τον Φούζα στο Κάιρο
 
tennisnews team Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 22:23

Ο Χάρης Φούζας κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του διεθνούς τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Smash Sporting Club, στο Κάιρο της Αιγύπτου, ένα πολύ δυνατό τουρνουά που ανήκει στην Grade 2 κατηγορία της ITF.

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά του Smash Sporting Club στο Κάιρο ο Χάρης Φούζας, ο οποίος κέρδισε στον τελικό του διπλού, μαζί με τον Πορτογάλο Tiago Pereira, τους κορυφαίους του ταμπλό, Artem Podorozhnyi και Venedikt Tsirikidze, με 6-3, 6-4.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος σε διεθνές τουρνουά της ITF για τον 18χρονο Έλληνα τενίστα και ήρθε σε ένα δυνατό τουρνουά της κατηγορίας Grade 2.

Μαζί με τον Πορτογάλο συμπαίκτη του πέτυχαν άλλες 3 νίκες για να φτάσουν ως τον τελικό. Πρώτα απέκλεισαν τους Αιγύπτιους Magd Eldin και Mahmoud Fathallah με 6-2, 6-2, στα προημιτελικά κέρδισαν τους επίσης Αιγύπτιους Michael Bassem Sobhy και Youssef Sadek με 7-5, 3-6, 10-8, ενώ στα ημιτελικά απελεισαν τους Ρώσους Yaroslav Demin και Mikhail Gorokhov, με 6-7 (10), 6-1, 11-9.

Στο μονό, ο Χάρης είχε επίσης μια πολύ καλή πορεία, η οποία ολοκληρώθηκε χθες στα ημιτελικά, όπου έχασε δύσκολα από τον Ουκρανό Artem Podorozhnyi, με 6-3, 1-6, 2-6.

Είχε πετύχει 3 νίκες για να φτάσει μέχρι την τελική 4άδα και μάλιστα χωρίς να απωλέσει σετ, απέναντι στους Αιγύπτιους Amer Abdelrahman (6-1, 6-2) και Ali Mounir (6-3, 6-2) και στον Αμερικανό Aman Sharma (6-3, 6-3).

JUNIORS