Στον τελικό της Λάρνακας η Δήμητρα

 
Στον τελικό της Λάρνακας η Δήμητρα
Στον τελικό της Λάρνακας η Δήμητρα
tennisnews team Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:13

Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρώτου της ITF τίτλου στο τουρνουά της Herodotou Tennis Academy στη Λάρνακα, Δήμητρα Παύλου προκρίθηκε στον τελικό και στο τουρνουά αυτής της εβδομάδες, φτάνοντας τις 7 διαδοχικές νίκες!

Ακόμα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι έκανε η Δήμητρα σήμερα στην Herodotou Tennis Academy, κερδίζοντας τη Βρετανίδα Tabitha Holmes με 6-1, 6-0, για να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας της ITF.

Η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε τον πρώτο της τίτλο σε διοργάνωση της ITF και κέρδισε τον τίτλο και στο διπλό, έφτασε τις 7 διαδοχικές νίκες μέσα στις τελευταίες 10 ημέρες και θα παίξει σε ακόμα έναν τελικό αύριο.

Θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρέζα Luca Udvardy, No.1 στο ταμπλό και Νο.368 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF, την οποία κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα με 6-1, 6-2 για τα ημιτελικά.

Σήμερα αγωνίστηκε στη Λάρνακα και η Ιφιγένεια Κάφκα, για τα ημιτελικά του διπλού, μαζί με την Αμερικανίδα Kate Mansfield. Οι δυο πάικτριες ηττήθηκαν από τις Βρετανίδες Laka Bakhaya και Lucy Webber με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots