Kalovelonis Spring Tour: Ολοκληρώθηκαν οι προημιτελικοί

 
Kalovelonis Tennis Academy
Kalovelonis Tennis Academy
tennisnews team Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 - 22:38

Οι Νίκος Μπακιρτζής, Ανδρέας Λοϊζάς, Χρήστος Γκλαβάς και Σταύρος Μαστρογαμβράκης απαρτίζουν την τελική 4άδα του Kalovelonis Spring Tournament, ενώ στα κορίτσια στα ημιτελικά συνεχίζουν οι Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη και Αθηνά Γρηγοριάδου.

Με ένα νέο πολύ καλό παιχνίδι, ο Σταύρος Μαστρογαμβράκης απέκλεισε τον Δανό Alexander Nordal Clausen, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-3, 6-2, για να προκριθεί στα ημιτελικά του μονού αγοριών, στο Kalovelonis Spring Tour. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Χρήστο Γκλαβά, που απέκλεισε τον Ολλανδό Cooper Ter Meulen, με 6-0, 6-1.

Στον άλλον ημιτελικό θα συναντηθούν Ανδρέας Λοϊζάς και Νίκος Μπακιρτζής. Ο Λοϊζάς επικράτησε του Νίκου Ασφή με 6-3, 6-1, ενώ ο Μπακιρτζής κέρδισε χωρίς να χάσει κανένα game (6-0, 6-0) τον Βρετανό Flynn Godfrey, No.5 στο ταμπλό!

Στο ταμπλό των κοριτσιών, η Αθηνά Γρηγοριάδου επικράτησε της Άννας Δεμιρτζή με 6-2, 6-3 και θα παίξει στα ημιτελικά με την Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη, που κέρδισε τη Δανέζα Chili Alberthe Emelie Jensen, με 6-2, 6-1.

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου θα είναι επίσης στα ημιτελικά, καθώς επιβλήθηκε της Εβελίνας Αναστάση με 6-0, 6-0. Επόμενη αντίπαλη για την Αλεξάνδρα θα είναι η Δανέζα Cecilie Agerbek Fridthjof, που κέρδισε στα προημιτελικά την Ελληνογαλλίδα Γεωργία Καλαμάρη, με 3-6, 6-4, 6-1. 

Στο διπλό των αγοριών, οι Ηρακλής Καλάνοφ και Ανάργυρος Παναγιώτου κέρδισαν τους Γιώργο Καταπόδη και Γρηγόρη Μαλεβίτη με 6-2, 7-6 (1) και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Νίκο Μπακιρτζή και Ανδρέα Λοϊζά. Οι τελευταίοι, απέκλεισαν τους Χρήστο Γκλαβά και Σταύρο Μαστρογαμβράκη, με 6-2, 6-3.

Στο διπλό των κοριτσιών, οι Αθηνά Γρηγοριάδου και Γεωργία Καλαμάρη πέρασαν στα ημιτελικά, μετά και τη νίκη που σημείωσαν απέναντι στις Ελπίδα Δημοπούλου και Θεοδώρα Λιάπη με 6-1, 7-5. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τις Εβελίνα Αναστάση και Αγγελική Τζιβελέκη, που επικράτησαν των Αγγελικής Αθανασιάδη και Μελίνας Ζουμπουλάκη με 6-2, 6-2.

Στα ημιτελικά προκρίθηκαν επίσης οι Μερόπη Μπατζή και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, που κέρδισαν τις Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη και Ophelia Korpanec Davies, με 6-2, 6-1. Θα αντιμετωπίσουν τις Βρετανίδες Sophie Bekker και Allegra Korpanec Davis, που κέρδισαν στον άλλον προημιτελικό τις Άννα Δεμιρτζή και Cecilie Agerbek Fridthjof, με 6-1, 3-6, 13-11.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots