Μεγάλη νίκη για τη Μιχαέλα στη Βαλένθια

 
Μεγάλη νίκη για τη Μιχαέλα στη Βαλένθια
Μεγάλη νίκη για τη Μιχαέλα στη Βαλένθια
tennisnews team Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 - 11:23

Η Μιχαέλα Λάκη πανηγύρισε μια πολύ καλή νίκη ενάντια στην Ισπανίδα Leyre Romero Gormaz, No.51 στην παγκόσμια κατάταξη των κοριτσιών U18, για να προκριθεί στην προημιτελική φάση του ITF Junior Valencia Tennis Center.

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μιχαέλα Λάκη στο χωμάτινο τουρνουά της Βαλένθια, που ανήκει στη 2η κατηγορία της ITF, καθώς επικράτησε της πολύ δυνατής Romero Gormaz, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.51 στον κόσμο στα junior, με 6-3, 6-7 (5), 6-3.

Παρά το γεγονός πως μπορούσε να τελειώσει το ματς και στα δυο σετ, η 14χρονη Ελληνίδα παίκτρια δεν πτοήθηκε μετά την απώλειά του και κατόρθωσε να ολοκληρώσει την αποστολή της στο 3ο σετ, παίρνοντας μια από τις σημαντικότερες προκρίσεις της ως τώρα στη σεζόν. 

Η Μιχαέλα, η οποία κέρδισε στο ίδιο τουρνουά και τη Βελγίδα Tilwith Di Girolami με 6-4, 6-3, βρίσκεται στο Νο.247 της παγκόσμιας κατάταξης των junior αυτή τη στιγμή, ενώ έχει φτάσει έως και το Νο.149.

Στα προημιτελικά της δυνατής ισπανικής διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τη 17χρονη Αμερικανίδα Hibah Shaikh, Νο.164 στον κόσμο στα 18άρια αυτή τη στιγμή. Από μια πολύ μεγάλη νίκη προέρχεται και η Shaikh, καθώς έβγαλε εκτός το Νο.2 του ταμπλό και Νο.27 στον κόσμο, τη Λευκορωσίδα Aliona Falei (6-1, 6-4).

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots