Καλές εμφανίσεις για τον Πούτη

 
Καλές εμφανίσεις για τον Πούτη
Καλές εμφανίσεις για τον Πούτη
tennisnews team Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 - 16:08

Ο Στέλιος Πούτης πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στο Ισλαμαμπάντ αυτή την εβδομάδα, για το διεθνές τουρνουά της Grade 5 κατηγορίας της ITF.

Ο 18χρονος Έλληνας αθλητής αγωνίστηκε απευθείας στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό του Islamabad International Junior Tennis Championships, όπου προκρίθηκε με bye. Εκεί κέρδισε τον Kuan Chang Huang από την Κινεζική Ταϊπέι, με 6-1, 6-2.

Προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου αναμετρήθηκε με τον Aryan Giri από το Νεπάλ, Νο.4 του ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 6-4.

Στο διπλό ο Πούτης συνεργάστηκε με τον Βρετανό Raahim Agha, φτάνοντας μαζί μέχρι τα ημιτελικά. Στον 1ο γύρο δυσκολεύτηκαν αρκετά, αλλά πήραν τη νίκη κόντρα στους Τούρκους Birtan Duran και Kerem Ozlale, με 7-5, 3-6, 12-10.

Στη συνέχεια κέρδισαν και τους Πακιστανούς Zalan Khan και Subhan Bin Salik, No.3 στο ταμπλό, με 6-3, 6-4, για να μπουν στα ημιτελικά της hard court διοργάνωσης του Ισλαμαμπάντ, όπου ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τον Ρουμάνο Iustin Belea και τον Αυστραλό Qwyn Quittner, με 1-6, 6-4, 10-8.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots