Δεν τα κατάφερε η Πήττα

 
Αθηνά Πήττα
Αθηνά Πήττα
tennisnews team Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 - 20:55

Ολοκληρώθηκε μια αρκετά καλή εβδομάδα για την Αθηνά Πήττα στο Μανακόρ, εκεί όπου σημείωσε την πρώτη της επαγγελματική νίκη! Στην 16άδα όπου αγωνίστηκε σήμερα, γνώρισε την ήττα από το Νο.471 του κόσμου Camilla Rosatello, αποχαιρετώντας την διοργάνωση.

Σημαντική παρουσία για την 15χρονη Αθηνά Πήττα στου τουρνουά που διοργανώνει η ακαδημία του Rafael Nadal. H Αθηνά στην πρεμιέρα της στο κυρίως ταμπλό πέτυχε μια σπουδαία νίκη -την πρώτη της επαγγελματική - απέναντι στο Νο.566 του κόσμου Maria Gutierrez Carrasco.

Στις 16 καλύτερες, η νεαρή αθλήτρια μας είχε ακόμα πιο δύσκολο έργο, καθώς βρέθηκε απέναντι στην δυνατή Ιταλίδα Camilla Rosatello, Νο.5 του ταμπλό και Νο.471 της παγκόσμιας κατάταξης.

Από την μάχη αναδείχθηκε νικήτρια η έμπειρη Rosatello, με 6-2, 6-0, μετά από 1 ώρα και 31 λεπτά αγώνα.

Η Πήττα κατέβαλε δυνατή προσπάθεια, δίνοντας στον εαυτό της 12 ευκαιρίες για να σπάσει το αντίπαλο σερβίς εκ των οποίων μετέτρεψε σε break μόλις 1.

Να σημειωθεί πως η Αθηνά έδωσε το παρόν και στο ταμπλό των διπλών με συμπαίκτρια την Κορεάτισσα Eun Ji Lee. Οι 2 τενίστριες ηττήθηκαν με 6-0, 6-1, από τις Νο.3 του ταμπλό Maria Marfutina από την Ρωσία και από την Camilla Rosatello.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots