Συνεχίζουν οι Έλληνες στην Αίγυπτο

 
Βαγγέλης Κυπριώτης
Βαγγέλης Κυπριώτης
tennisnews team Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 19:47

Αρκετές συμμετοχές Ελλήνων παικτών έχουμε αυτή την εβδομάδα στην Αίγυπτο μετά και την ολοκλήρωση του 2ου γύρου σήμερα, στα πλαίσια του Junior τουρνουά που πραγματοποιείται στην Γκίζα.

Αρκετές συμμετοχές από ελληνικής πλευράς είχαμε στα ταμπλό των αγοριών και των κοριτσιών στην Αίγυπτο. Τα εισιτήρια για την φάση των "16" κέρδισαν στα κορίτσια η Χαρά Γραμματικάκη και στα αγόρια ο Βαγγέλης Κυπριώτης και ο Φίλιππος Αστρεινίδης.

Στο ταμπλό των κοριτσιών η Χαρά Γραμματικάκη συνεχίζει δυνατά την πορεία της, έπειτα από την δεύτερη νίκη που σημείωσε στην διοργάνωση, σε βάρος της Habiba Elgerby με 3-6, 6-2, 6-1.

Στα κορίτσια επίσης συμμετείχε και η Στυλιανή Ρουσσοπούλου, η οποία ηττήθηκε στον 2ο γύρο από την Ρωσίδα, Serafina Shastova, με 6-4, 6-3. Η νεαρή αθλήτρια μας ήταν Νο.10 του ταμπλό.

Στα αγόρια, έχοντας χάσει μόλις σε 2 αναμετρήσεις μόλις 7 game, συνεχίζει το Νο.6 του ταμπλό ο Φίλιππος Αστρεινίδης. Στην τελευταία του μάχη, επιβλήθηκε με 6-3, 6-3, του Ιταλού Simone Vaccari.

Παρόμοια πορεία στο τουρνουά πραγματοποιεί και ο Βαγγέλης Κυπριώτης. Ο Έλληνας τενίστας που αγωνίζεται ως Νο.2, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα έφτασε στον 3ο γύρο, εκεί που τον περιμένει ο Πορτογάλος Pedro Liborio.

O Κυπριώτης στην σημερινή του αναμέτρηση, κέρδισε 6-1, 7-6 (6), τον Αιγύπτιο Adam Ibrahim.

Δυνατή προσπάθεια κατέβαλε και ο Φώτης-Ανδρέας Αντωνιάδης, ο οποίος έχασε στον 2ο γύρο από τον Adam Duda, με 7-5, 1-6, 0-6, ενώ την ήττα στους "32" δεν απέφυγε ούτε ο Αλέξανδρος Ζερβός, που είχε δύσκολο έργο κόντρα στο Νο.3 του ταμπλό Abd Elrahman Hassan, χάνοντας με 6-1, 7-6 (1).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots