Φιναλίστ ο Κουντουράκης στο Fujairah

 
Γιάννης Κουντουράκης
Γιάννης Κουντουράκης
tennisnews team Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 - 22:11

Ο Γιάννης Κουντουράκης είχε μια καταπληκτική εβδομάδα στο Fujairah των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και αγωνίστηκε στον πρώτο του τελικό σε διεθνές πρωτάθλημα U18 της ITF.

Ο Κουντουράκης είχε μια φανταστική πορεία στο 12th UAE Fujairah ITF World Tennis Tour Juniors Championships, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Grade 4 της ITF.

Στην πρεμιέρα του δεν είχε εύκολο έργο, αλλά απέκλεισε το Νο.7 του ταμπλό, τον Αυστραλό Dusan Rsovac, με 6-3, 3-6, 7-5. Στη συνέχεια κέρδισε τον Ιταλό Luca Fe d' Ostiani με 7-5, 6-1 και μπήκε στα προημιτελικά, όπου απέκλεισε τον Αμερικανό Samuel Reichbach, με 6-3, 6-4.

Αγωνίστηκε στον πρώτο του ημιτελικό σε διεθνές τουρνουά της ITF και κατάφερε να αποκλείσει το Νο.2 του ταμπλό και Νο.200 στην παγκόσμια κατάταξη κάτω των 18 ετών, Geni Inoue, με 6-1, 1-6, 6-3.

Σήμερα αγωνίστηκε και στον πρώτο του τελικό στο Circuit της ITF, όπου έκανε καλή προσπάθεια, αλλά γνώρισε την ήττα από τον Καζάκο Rostislav Galfinger, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.78 στην παγκόσμια κατάταξη κάτω των 18, με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots