Προημιτελικά Κατσάλη και Παναγιωτίδου στο Βελιγράδι

 
Προημιτελικά Κατσάλη και Παναγιωτίδου στο Βελιγράδι
Προημιτελικά Κατσάλη και Παναγιωτίδου στο Βελιγράδι
tennisnews team Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 - 15:32

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για το 2020 οι Θεσσαλονικιές Σόνια Κατσάλη και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, στο τουρνουά Boznicni Turnir στο Βελιγράδι της Σερβίας. Στο Βελιγράδι βρίσκονται και οι Γιάννης Κουτσογιάννης, Γιώργος Δημητρίου και Ελισάβετ Αρζουμανίδη.

Η Σόνια Κατσάλη, η οποία βρίσκεται στο Νο.5 του ταμπλό, απέκλεισε στην πρεμιέρα της στο τουρνουά την Σέρβα Teodora Sljivancanin με 6-0, 7-5, ενώ στον 2ο γύρο κέρδισε την επίσης Σέρβα Iva Jankovic με 7-5, 6-3.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, η οποία βρίσκεται στο Νο.7 του ταμπλό. Η Αλεξάνδρα κέρδισε την Σέρβα Stela Dzimovic με 6-1, 6-3 και στον 2ο γύρο επιβλήθηκε της Σέρβας Petra Konjikusic, με 6-0, 6-1.

Η Σόνια θα αντιμετωπίσει αύριο για την προημιτελική φάση είτε την Σέρβα Aleksandra Stevanovic, που βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό, είτε τη Μαυροβούνια Iva Rafailovic. Η Αλεξάνδρα θα αναμετρηθεί με τη Σέρβα Milica Popovski, που βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό.

Στα προκριματικά του τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, η Ελισάβετ Αρζουμανίδη κέρδισε τη Βουλγάρα Veronika Zhelezova με 6-3, 1-6, 11-9 και γνώρισε την ήττα στον επόμενο γύρο από τη Σέρβα Stella Dzimovic, με 6-2, 6-2.

Στα αγόρια είχαμε ακόμα δυο ελληνικές συμμετοχές. Ο Γιάννης Κουτσογιάννης αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλό, αλλά ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Σέρβο Aleksandar Daskalovic, No.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-2. Στα προκριματικά αγωνίστηκε ο Γιώργος Δημητρίου, ο οποίος κέρδισε στην πρεμιέρα του τον Σέρβο Mihailo Nikic με 7-5, 6-3, αλλά ηττήθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο από τον Βούλγαρο Dimitar Baychev, με 6-4, 4-6, 10-3.

Τέλος, Παναγιωτίδου και Κατσάλη θα αγωνιστούν και στα διπλά, όπου προκρίθηκαν με bye στον 2ο γύρο. Θα αντιμετωπίσουν τις Ρουμάνες Maria Alessia Serbanescu και Maria Teodorescu, για μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots