Καλή παρουσία από την Αθηνά στην Παραγουάη

 
Καλή παρουσία από την Αθηνά στην Παραγουάη
Καλή παρουσία από την Αθηνά στην Παραγουάη
tennisnews team Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 - 2:54

H Αθηνά Πήττα συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις της στην Παραγουάη και αυτή την εβδομάδα είχε έναν ημιτελικό και μια παρουσία στη φάση των "16", στο Rakiura Junior Cup, τουρνουά της Grade 5 κατηγορίας της ITF.

Η Αθηνά, η οποία αγωνίζεται για 2η διαδοχική εβδομάδα στην Παραγουάη και συγκεκριμένα στην πόλη Luque, που είναι κοντά στην Ασουνσιόν, προκρίθηκε με bye στον 2ο γύρο του Rakiura Junior Cup, όπου κέρδισε τη Βραζιλιάνα Vitoria De Brito Francisco με 6-0, 6-2.

Στη φάση των "16" αντιμετώπισε την Ana Paula Jimenez Coello από το Εκουαδόρ, No.3 στο ταμπλό, αλλά παρά την καλή ευκαιρία που είχε δεν κατάφερε να κλείσει το ματς στα δυο σετ και τελικά ηττήθηκε με 2-6, 7-5, 6-1.

Στο διπλό η 14χρονη Ελληνίδα συνεργάστηκε με την Ισπανίδα Gloria Alogo Piqueras, έχοντας μια πολύ καλή πορεία μέχρι τα ημιτελικά.

Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκαν με bye, κέρδισαν εύκολα τις Βραζιλιάνες Sofia Da Cruz Mendonca και Lara Rossetto Diniz de Souza, με 6-0, 6-1. Στα προημιτελικά απέκλεισαν τις Αργεντινές Nadia Abad και Zoe Yasan με 6-4, 6-1, αλλά στα ημιτελικά ηττήθηκαν από τις κορυφαίες του ταμπλό, την Jimenez Coello και τη Lorena Medeiros Cardoso, με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots