Πρωταθλητής στο διπλό ο Βάλαρης - 3 ελληνόπουλα στους τελικούς (pics)

 
Πρωταθλητής στο διπλό ο Βάλαρης - 3 ελληνόπουλα στους τελικούς (pics)
Πρωταθλητής στο διπλό ο Βάλαρης - 3 ελληνόπουλα στους τελικούς (pics)
tennisnews team Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 - 6:58

Ολοκληρώθηκαν τα διπλά χθες στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στα Κουφάλια, με τον Γιώργο Βάλαρη να κατακτά τον τίτλο στα αγόρια. Στους σημερινούς τελικούς των μονών, προκρίθηκαν οι Άρτεμις Ασλανισβίλι, Δημήτρης Παλιούρας και Μάριος Σαμολαδάς.

Ο Γιώργος Βάλαρης και ο Andrey Kozlov από τη Ρωσία, κέρδισαν τους κορυφαίους του ταμπλό, Alex Degabriele και Mikhail Rimskii, με 6-1, 7-5. Ήταν ο πρώτος κερδισμένος τίτλος σε διοργάνωση της Tennis Europe για τον Βάλαρη, που ήταν φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στο τουρνουά του Κιλκίς.

Στον τελικό του διπλού κοριτσιών, οι Τατιάνα Έλενα Γητοπούλου και Ναταλία Κασσή δεν τα κατάφεραν απέναντι στις Ρουμάνες Patricia Georgiana Goina και Oana Bianca Marinescu, No. 1 στο ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 6-3.

Ακόμα ένας τίτλος θα πάει σίγουρα σε ελληνικά χέρια, στο μονό των αγοριών, όπου οι Δημήτρης Παλιούρας και Μάριος Σαμολαδάς θα αναμετρηθούν στον σημερινό τελικό. Ο Παλιούρας πέτυχε στα ημιτελικά μεγάλη νίκη απέναντι στον κορυφαίο του ταμπλό, Andrey Kozlov, με 6-2, 6-3, ενώ ο Σαμολαδάς κέρδισε με ανατροπή τον Βαγγέλη Μπόγρη, με 6-7 (1), 6-1, 6-0.

Στον τελικό του μονού κοριτσιών προκρίθηκε η Άρτεμις Ασλανισβίλι, η οποία κέρδισε τον ελληνικό ημιτελικό με τη Στυλιανή Ρουσσοπούλου, με 6-2, 6-2. Θα είναι ο 2ος συνεχόμενος τελικός σε τουρνουά της Tennis Europe για την Ασλανισβίλι, που ήταν φιναλίστ στο Kilkis Cup. Στον άλλον ημιτελικό, η κορυφαία του ταμπλό Patricia Georgiana Goina κέρδισε την Ana Maria Tornean με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots