5 ελληνόπουλα στα ημιτελικά στα Κουφάλια

 
5 ελληνόπουλα στα ημιτελικά στα Κουφάλια
5 ελληνόπουλα στα ημιτελικά στα Κουφάλια
tennisnews team Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 - 18:08

Για ακόμα μια μέρα τα ελληνόπουλα έκαναν πολύ καλούς αγώνες στα Κουφάλια. Στους ημιτελικούς της διεθνούς διοργάνωσης Koufalia Cup, προκρίθηκαν οι Δημήτρης Παλιούρας, Μάριος Σαμολαδάς, Βαγγέλης Μπόγρης, Στυλιανή Ρουσσοπούλου και Άρτεμις Ασλανισβίλι.

Ο Δημήτρης Παλιούρας επιβλήθηκε του Σέρβου Aleksa Misic, No. 5 στο ταμπλό, με 6-4, 6-3. Αύριο θα αντιμετωπίσει για μια θέση στον τελικό τον Ρώσο Andrey Kozlov, No. 1 στο ταμπλό, που κέρδισε πολύ δύσκολα τον Γιώργο Βάλαρη με 2-6, 6-3, 6-1.

Ο ένας φιναλίστ του τελικού του Σαββάτου θα είναι σίγουρα από την Ελλάδα, καθώς στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Μάριος Σαμολαδάς και Βαγγέλης Μπόγρης. Ο Σαμολαδάς επιβλήθηκε του Σέρβου Nikola Cvetanovic με 6-1, 6-1, ενώ ο Μπόγρης κέρδισε τον Νίκο Ουσταμπασίδη με 6-2, 6-2.

Στο μονό των γυναικών, στα ημιτελικά προκρίθηκαν οι Άρτεμις Ασλανισβίλι και Στυλιανή Ρουσσοπούλου, οι οποίες θα αναμετρηθούν αύριο για μια θέση στον τελικό. Η Ασλανισβίλι κέρδισε τη Ναταλία Μπάτσιου με 6-0, 6-0, ενώ η Ρουσσοπούλου απέκλεισε την Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη με 6-1, 7-5.

Μεγάλη μάχη έδωσε η Ευγενία Μουρούτσου, η οποία κοίταξε στα μάτια για 2 σετ τη Ρουμάνα Patricia Georgiana Goina, No. 1 στο ταμπλό, από την οποία τελικά ηττήθηκε με 7-6 (5), 6-7 (5), 6-0. Και η Έλενα Παλιούρα έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από την Ρουμάνα Ana Maria Tornean, με 7-6 (5), 6-3.

Στο διπλό των αγοριών, ο Γιώργος Βάλαρης και ο Kozlov απέκλεισαν τους Ουσταμπασίδη και Παλιούρα με 7-5, 3-6, 10-2 για να προκριθούν στον τελικό, όπου θα συναντήσουν τους κορυφαίους του ταμπλό, Alex Degabriele και Mikhail Rimskii. Οι τελευταίοι επικράτησαν των Μπόγρη και Σαμολαδά με 6-4, 7-6 (4).

Στο διπλό των κοριτσιών οι Τατιάνα Έλενα Γητοπούλου και Ναταλία Κασσή απέκλεισαν τις Ναταλία Μπάτσιου και Ευαγγελία Μίζιου με 6-2, 7-5 και θα παίξουν στον τελικό με τις Ρουμάνες Goina και Oana Bianca Marinescu, Νο. 1 στο ταμπλό, που κέρδισαν τις Ασλανισβίλι και Lolita Gukasyan με 6-1, 6-3.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots