Για τις θέσεις 11-12 η Ελλάδα

 
Για τις θέσεις 11-12 η Ελλάδα
Για τις θέσεις 11-12 η Ελλάδα
tennisnews team Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 - 17:28

Η Εθνική μας ομάδα στα κορίτσια 14 έχασε ακόμα ένα πολύ κλειστό tie που κρίθηκε στους τελευταίους πόντους, από τη Νότια Κορέα, κι έτσι θα αγωνιστεί αύριο για τις θέσεις 11-12 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ITF. 

Για ακόμα μια φορά η Ελλάδα ήταν πολύ κοντά στη νίκη, αλλά δεν την πήρε, με αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την 9η θέση αύριο και 1η στο consolation ταμπλό του ITF World Junior Tennis Finals.

Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 2-1 από τη Νότια Κορέα στο Prostejov της Τσεχίας, σε ένα tie που κρίθηκε στους τελευταίους πόντους του super tie-break του διπλού.

Στα μονά οι δυο ομάδες είχαν από μια νίκη. Η Αθηνά Πήττα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Gio Jang, γνωρίζοντας την ήττα με 3-6, 2-6. Η Μιχάελα Λάκη ισοφάρισε για την ομάδα μας, κερδίζοντας τη Yujin Kim με 6-3, 6-3. Ήταν η 5η νίκη για τη Μιχαέλα στα μονά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Στο διπλό, που έκρινε και τη νικήτρια ομάδα, οι Κορεάτισσες Yujin Kim και Sein Myoung πήραν τη νίκη απέναντι στις Πήττα και Λάκη με 6-4, 2-6, 10-8 και προκρίθηκαν στον αγώνα για τη διεκδίκηση της 9ης θέσης.

Η ομάδα μας θα παίξει στον αγώνα για τις θέσεις 11-12, απέναντι στην Ιταλία. Θυμίζουμε πως είχαμε αντιμετωπίσει ξανά την Ιταλία στη φάση των ομίλων, σε έναν αγώνα που κρίθηκε επίσης στο super tie-break του διπλού και οι Ιταλίδες είχαν πάρει τη νίκη με 11-9.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots