Στα προημιτελικά ο Μητσάκος

 
Στα προημιτελικά ο Μητσάκος
Στα προημιτελικά ο Μητσάκος
tennisnews team Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016 - 15:08

Ο Θεόδωρος Μητσάκος πέτυχε δυο νίκες στις Βρυξέλλες αυτή την εβδομάδα και έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση του BATD Tennis Youth Open #2, τουρνουά της 3ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

O Θεόδωρος Μητσάκος πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία στο BATD Tennis Youth Open #2 στις Βρυξέλλες, πετυχαίνοντας δυο νίκες. Στον 1ο γύρο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στην κατηγορία U12, κέρδισε τον Βέλγο Vitas Barendregt, με 7-6 (5), 7-5.

Κλειστό παιχνίδι είχε και στον 2ο γύρο ο 12χρονος αθλητής του Α.Σ. Κολλεγίου Deree, ο οποίος έφερε εις πέρας την αποστολή του και νίκησε τον Γάλλο Amelien Thion Net-Hay, με 6-3, 2-6, 6-4.

Στα προημιτελικά, ο Θεόδωρος αντιμετώπισε έναν άλλον Γάλλο, τον Luca Van Assche, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 6-4, 6-0.

Ο Μητσάκος αγωνίστηκε και στα διπλά της χωμάτινης διοργάνωσης U12 της Tennis Europe, όπου συνεργάστηκε με τον Λιθουανό Osvaldas Borkertas. Οι δυο αθλητές ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τον Πορτογάλο Filipe Grebentsov και τον Ρώσο German Mingaleev, με 7-6 (5), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots