Εμπειρίες στην Αυστρία για Μορφονιό και Πεντούση

 
Εμπειρίες στην Αυστρία για Μορφονιό και Πεντούση
Εμπειρίες στην Αυστρία για Μορφονιό και Πεντούση
tennisnews team Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 - 15:40

Στο Krems της Αυστρίας βρίσκονται οι Γιώργος Μορφονιός και Πάρις Πεντούσης, που εκπροσωπούν τα ελληνικά χρώματα στο Sport 2000 TE Junior Tour Krems, τουρνουά της 2ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe. O Μορφονιός πέτυχε δυο νίκες και έφτασε μέχρι τους "16" καλύτερους στα μονά, ενώ στον 2ο γύρο ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Πεντούσης.

Ο Γιώργος Μορφονιός πραγματοποίησε μια πολύ καλή προσπάθεια στο Krems της Αυστρίας. Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Αυστριακό Gregor Hausberger με 6-1, 6-2, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε το Νο. 11 του ταμπλό, τον Γεωργιανό Saba Purtseladze, κερδίζοντάς τον με 6-2, 6-4.

Την προσπάθεια του νεαρού αθλητή μας σταμάτησε στον 3ο γύρο ο Ούγγρος Dominik Buzonics, No. 6 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Ο Πάρις Πεντούσης, Νο. 16 στο ταμπλό, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το ταμπλό του μονού με μια νίκη και μια ήττα. Στον 1ο γύρο, ο 15χρονος αθλητής μας επικράτησε του Αυστριακού Niklas Waldner με 7-6 (5), 6-4. Μετά από μια μεγάλη μάχη με τον Γερμανό Noah Thurner, γνώρισε την ήττα στον 2ο γύρο, με 7-6 (5), 3-6, 7-6 (4).

Και ο Πάρις και ο Γιώργος, έχουν αφήσει ανοιχτές υποχρεώσεις στα διπλά. Ο Πεντούσης μοιράζεται το Νο. 4 του ταμπλό με τον Σέρβο Viktor Jovic και στον 1ο γύρο οι δύο παίκτες θα αντιμετωπίσουν τους Martin Kazda (Τσεχία) και Tomas Vanko (Σλοβακία). Ο Μορφονιός θα συνεργαστεί με τον Αυστριακό Adrian Vorhemus και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Αυστριακούς Maximilian Baierling και Benno Windt.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots