Επίδειξη ισχύος από τον Στέφανο

 
Επίδειξη ισχύος από τον Στέφανο
tennisnews team Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 - 1:29

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ό,τι ήθελε στο τρίτο του παιχνίδι στο Bradenton της Φλόριντα και προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στα προημιτελικά του Eddie Herr, Grade 1 τουρνουά της ITF. Ο ταλαντούχος Έλληνας τενίστας συνέτριψε με 6-2, 6-0 τον Chan-Yeong Oh, Νο7 στο ταμπλό και Νο36 στην παγκόσμια κατάταξη των Juniors!

Το πανέμορφο ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά συνεχίζεται στο Bradenton των ΗΠΑ και στις εγκαταστάσεις της περίφημης IMG Academy, που φιλοξενούν το δυνατό τουρνουά Grade 1 κατηγορίας, Eddie Herr ITF.

Ο 16χρονος Έλληνας τενίστας, επιβεβαίωσε την καταπληκτική φόρμα και μάλιστα πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης απέναντι στο Νο7 του ταμπλό και Νο36 στον κόσμο, Chan-Yeong Oh. Ο Στέφανος έχασε μόνο δύο games και συνέτριψε τον Κορεάτη με 6-2, 6-0, για να πάρει εύκολα και γρήγορα την τρίτη του νίκη στη Φλόριντα.

Μ' αυτόν τον εμφατικό τρόπο ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα προημιτελικά του Eddie Herr και απόψε θα αντιμετωπίσει το Νο2 του ταμπλό, Αμερικανό, Michael Mmoh, στον δυσκολότερο αγώνα του μέχρι στιγμής στο τουρνουά. Ο Mmoh είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και βρίσκεται στο Νο13 του κόσμου στα Juniors αυτή τη στιγμή, με career high στο Νο8.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots