Αυλαία στο ITF 10.000$ Porto Rafti

 
Αυλαία στο ITF 10.000$ Porto Rafti
Αυλαία στο ITF 10.000$ Porto Rafti
tennisnews team Κυριακή, 23 Μαρτίου 2008 - 17:36

Από το ITF 10.000$ Porto Rafti εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου. Οι πράγματι ωραίες εμπειρίες για όλους τους ανθρώπους του τμήματος τένις της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη που άφησε πίσω του το 1ο Διεθνές Βαθμολογούμενου Τουρνουά Γυναικών  «ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑ» 2008, που έφτασε στο τέλος του είναι πράγματι υπέροχες.

Όλοι μας ευχαριστούμε όλες τις αθλήτριες και τους συνοδούς τους που με την συμμετοχή τους σε αυτή την διοργάνωση τίμησαν τον Σύλλογο και τον τόπο μας. Πιστεύουμε πως προσπαθήσαμε να δώσουμε σε αυτή την διεθνή διοργάνωση ότι καλύτερο μπορούσαμε και ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να δώσουμε ακόμα περισσότερα. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρκόπουλου και ειδικά τον Δήμαρχο κύριο Φώτη Μαγουλά και την υποστήριξη και μεγάλη βοήθεια που μας προσέφεραν αλλά και τους χορηγούς μας που οι χορηγίες τους ήταν ωφέλιμες και χρήσιμες για την άριστη αυτή διοργάνωση. Ελπίζουμε ότι με την βοήθεια της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) η επόμενη διεθνής διοργάνωση που θα αναλάβει το τμήμα μας να είναι αναβαθμισμένη και ποιοτικά καλύτερη.  

 

Στη σημερινή τελευταία ημέρα αυτής της διεθνούς διοργάνωσης διεξήχθη ένας συνταρακτικός τελικός αγώνας στα μονά ανάμεσα στις αθλήτριες Jurikova Lenka από την Σλοβενία και Jandova Jana από την Τσεχία με επικράτηση της πρώτης.

Για αυτή την πρώτη διεθνή παρουσίαση του Συλλόγου μας είχε προγραμματισθεί την Παρασκευή 21/3 μια μικρή γιορτή από τον Δήμο Μαρκόπουλου κατά την απονομή στον τελικό των διπλών παρουσία πλήθους προσκεκλημένων μας, απονομή που θα γινόταν από τους ιδιαίτερους φίλους του τμήματος μας, τον Δήμαρχο της πόλης μας κύριο Φώτη Μαγουλά και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας  κύριο Σπύρο Ζαννιά, η οποία τελικά αναβλήθηκε λόγω καιρού όπως αναβλήθηκαν και όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες της ημέρας εκείνης.

Κατά την σημερινή ημέρα τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι άλλων σωματείων όπως ο κ. Β. Σουπιωνάς από τον Ο.Α. Αθηνών, ο κ. Γ. Σερκεδάκης από την Αγ. Παρασκευή ενώ η Η’ Ένωση εκπροσωπήθηκε από την κα Ρ. Λώμη. Τις απονομές έκαναν από την Ομοσπονδία ο Αντιπρόεδρος κ. Πανόπουλος στην δευτεραθλήτρια ενώ ο Αντιδήμαρχος κ. Δαρεμάς βράβευσε την πρωταθλήτρια του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια στον Φυσιοθεραπευτή των αγώνων κ. Γ. Κουμπή για την βοήθεια που προσέφερε στις αθλήτριες, τον γιατρό των αγώνων για την συνεχή παρουσία του, στους διαιτητές μας αλλά και στον επιδιαιτητή μας κ. Δ. Σαρατζίδη  που με την συνδρομή όλων τους πετύχαμε να διοργανώσουμε με πολλή αξιοπρέπεια, άριστο επαγγελματισμό και με περίσσευμα ψυχής το πρώτο μας διεθνές τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots