Αναχώρησε για την Ιταλία και τους Μεσογειακούς η ομάδα τένις (pics)

 
Αναχώρησε για την Ιταλία και τους Μεσογειακούς η ομάδα τένις (pics)
tn team Κυριακή, 23 Αυγούστου 2026 - 23:02

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στο τένις στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ιταλίας από τέσσερις αθλητές και αθλήτριες, με την ελληνική αποστολή να αναχωρεί σήμερα για το Taranto της Ιταλίας. 

Τα ελληνικά χρώματα στους Μεσογειακούς Αγώνες θα εκπροσωπήσουν η Μάρθα Ματούλα, η Έλενα Κοροκοζίδη, ο Γιάννης Ξυλάς και ο Δημήτρης Αζωίδης. 

Αρχηγός αποστολής και κάπτεν της ελληνικής ομάδας είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής και τεχνικός διευθυντής της ΕΦΟΑ, κ. Βασίλειος Σκορίλας. 

Οι τέσσερις αθλητές και αθλήτριές μας, θα αγωνιστούν στα μονά ανδρών και γυναικών και στα διπλά. Επιπλέον, η Ματούλα και ο Ξυλάς θα σχηματίσουν ελληνική ομάδα και στο μικτό διπλό. 

Η κλήρωση του τουρνουά θα πραγματοποηθεί αύριο Δευτέρα (24/08), ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Τρίτη (25/08) και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα (31/08).

Τους Μεσογειακούς Αγώνες θα καλύψει τηλεοπτικά η ΕΡΤ, που θα δείχνει στιγμιότυπα από όλα τα αθλήματα που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον.

Tennis shots