Koropi Tennis Festival: Ολοκληρώθηκε το 1ο Σαββατοκύριακο (9-10 Μαΐου)

 
Koropi Tennis Festival: Ολοκληρώθηκε το 1ο Σαββατοκύριακο (9-10 Μαΐου)
tennisnews team Τετάρτη, 13 Μαϊος 2026 - 9:32

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Σαββατοκύριακο (9-10 Μαΐου) του Koropi Tennis Festival στον Ο.Α. Κορωπίου, στις κατηγορίες U12, U14 και U16.

Δελτίο Τύπου:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Σαββατοκύριακο του Festival του Όμιλο μας, στις κατηγορίες U12, U14 και U16, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 9-10 Μαΐου.

Μικροί αθλητές και αθλήτριες χάρισαν όμορφες στιγμές, γεμάτες ενέργεια, αγωνιστικότητα και χαμόγελα. Τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κέρδισαν εμπειρίες αλλά και δυνατές αναμνήσεις, ενώ πάνω απ’ όλα πέρασαν υπέροχα μέσα σε ένα κλίμα χαράς, ευγενούς άμιλλας και αθλητικού πνεύματος.

Οι γονείς και οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικούς αγώνες και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παιδιών, συμβάλλοντας στη μοναδική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη ανταπόκριση ενημερωτική ομιλία με θέμα το κάπνισμα στους εφήβους, αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης, της σωστής ενημέρωσης και της υιοθέτησης υγιεινών συνηθειών από νεαρή ηλικία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές, τους γονείς, τους προπονητές και τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, στις κατηγορίες Κόκκινη, Πράσινη και Πορτοκαλί Μπάλα, και σας περιμένουμε όλους για ακόμη περισσότερη διασκέδαση, παιχνίδι και μοναδικές στιγμές στα γήπεδα του Ομίλου μας!

Tennis shots