Στους "16" Θάνος και Σκορίλας

 
Αριστοτέλης Θάνος
Αριστοτέλης Θάνος
tn team Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 - 18:07

Ο Αριστοτέλης Θάνος και ο Αλέξανδρος Σκορίλας προκρίθηκαν στη φάση των "16" της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Lyttos Beach του Ηρακλείου.

Ο Αριστοτέλης Θάνος έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο του σερί στα γήπεδα του Lyttos Beach, επικρατώντας του Χρήστου Κεϊσίδη με 6-2, 6-2 σε κάτι περισσότερο από μια ώρα. Έπαιξε πολύ καλό τένις και σήμερα ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος ξεκίνησε από τα προκριματικά την πορεία του στο τουρνουά και σήμερα πέτυχε την 3η του νίκη.

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και ο Αλέξανδρος Σκορίλας, που για 2η διαδοχική εβδομάδα θα είναι στους "16" μιας Futures διοργάνωσης. 21χρονος Αλέξανδρος έμεινε μόνο 22 λεπτά στο court, όταν ο Ιάπωνας Makoto Ochi, No.6 στο ταμπλό, εγκατέλειψε λόγω προβλήματος με τραυματισμό.

Εκτός συνέχειας έμεινε η Μάρθα Ματούλα, που έκανε έναν πολύ καλό αγώνα απέναντι στη δυνατή Julia Stamatova, αλλά ηττήθηκε έπειτα από δυο γεμάτα σετ και μια μάχη που πλησίασε τις 2 ώρες σε διάρκεια, με 3-6, 5-7. Εκτός 16άδας και ο Γιάννης Ξυλάς, που γνώρισε την ήττα από τον Ισραηλινό Yshai Oliel, No.5 στο ταμπλό, με 3-6, 0-6.

Αύριο θα συνεχιστεί το τουρνουά με τον 2ο γύρο των μονών ανδρών και γυναικών, που θα έχει τριπλή ελληνική εκπροσώπηση. Ο Αριστοτέλης Θάνος θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Yuta Shimizu, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.356 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, ενώ ο Αλέξανδρος Σκορίλας θα παίξει με τον 18χρονο Βραζιλιάνο Joao Victor Couto Loureiro.

Έναν πολύ δυνατό αγώνα θα έχει την ευκαιρία να δώσει και η 16χρονη Μιχαέλα Λάκη, που θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο του μονού γυναικών την Τσέχα Anastasia Detiuc, No.1 στο ταμπλό και Νο.396 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots