ΕΦΟΑ: Οδηγίες για την επανεκκίνηση των Ακαδημιών

 
ΕΦΟΑ: Οδηγίες για την επανεκκίνηση των Ακαδημιών
tennisnews team Κυριακή, 16 Μαϊος 2021 - 16:59

Ξεκινάει από αύριο Δευτέρα η λειτουργία των ακαδημιών τένις, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, που αναρτήθηκαν από την ΕΦΟΑ.

Δεν αλλάζει κάτι για το τένις, σύμφωνα και με την τελευταία ΚΥΑ, κατά την οποία συνεχίζεται η λειτουργία των αθλητικών δραστηριοτήτων, με το τένις να έχει τον περιορισμό των 4 ατόμων ανά γήπεδο, ενώ με παρουσία προπονητή το όριο είναι στους 2 αθλούμενους και έναν προπονητή ανά γήπεδο.

Το Δελτιό Τύπου της ΕΦΟΑ:

"Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ ενημερώνει την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις ότι εκδόθηκε στις  13.05.2021 η νέα ΚΥΑ  σύμφωνα με την οποία συνεχίζεται η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων με το υπάρχον εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γ.Γ.Α για την άθληση στο σύνολο της επικράτειας:

Διευκρινιστικές οδηγίες της ΓΓΑ για την άθληση (14/05)

Επίσης σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ, από Δευτέρα 17.05.2021 ξεκινάει και η λειτουργία των ακαδημιών με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Οδηγίες Επανεκκίνησης Ακαδημιών

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ο Αγωνιστικός Σχεδιασμός και το Αγωνιστικό Πρόγραμμα του 2021 θα είναι χρονικά σύμφωνα με την ανωτέρω ΚΥΑ και έχουν ήδη έχουν σταλεί για  διαβούλευση και έγκριση στα θεσμικά όργανα της Ε.Φ.Ο.Α. προκειμένου να  ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots