Επανεκκίνηση αγώνων τένις από 15 Μαΐου

 
Επανεκκίνηση αγώνων τένις από 15 Μαΐου
tn team Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 - 6:35

Ανοίγει και πάλι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη χώρα μας από την επόμενη εβδομάδα, με το τένις ως ένα από τα ασφαλέστερα αθλήματα να είναι και από τα πρώτα που παίρνουν το πράσινο φως, από τις 15 Μαΐου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, από τις 10 Μαΐου, δηλαδή από τη Δευτέρα, μπορούν οι αθλητές όλων των ηλικιών να ξεκινήσουν να προπονούνται εφόσον υπάρχουν διοργανώσεις από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο, ενώ από τις 15 Μαΐου ξεκινούν οι αγώνες στα αθλήματα που ανήκουν στο χαμηλό και χαμηλο-μεσαίο επίπεδο επικινδυνότητα - στα οποία ανήκει και το τένις (χαμηλό).

Αυτό σημαίνει πως μπορούν να εκκινήσουν ξανά τα εγχώρια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της ΕΦΟΑ, ενώ θυμίζουμε πως τον Ιούνιο θα διεξαχθούν και τα πρώτα για φέτος juniors διεθνή πρωταθλήματα, στην Πτολεμαΐδα και στην Πάτρα.  

Για τους αγώνες θα είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος των συμμετεχόντων με rapid test (24 ωρών) ή PCR test (48 ωρών), ενώ οι αγώνες θα διεξάγονται χωρίς θεατές, τηρουμένων των επικαιροποιημένων πρωτοκόλλων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots