Tipsarevic Tennis Academy στην Ελλάδα! (pics)

 
Tipsarevic Tennis Academy στην Ελλάδα! (pics)
tennisnews team Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 - 10:58

Ακόμα μια μεγάλη ακαδημία τένις, αυτή του Janko Tipsarevic, έρχεται στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας Tipsarevic Luxury Tennis και συγκεκριμένα στο πολυτελές θέρετρο Miraggio Thermal Spa & Resort της Χαλκιδικής!

Η εταιρεία Tipsarevic Luxury Tennis, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το πολυτελές θέρετρο, που βρίσκεται στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Το ξενοδοχείο είναι 5 αστέρων και διαθέτει 4 γήπεδα τένις. Στα γήπεδα αυτά, η Tipsarevic Luxury Tennis θα εξυπηρετεί τόσο τους πελάτες του ξενοδοχείου, όσο και τους ενδιαφερόμενους της τοπικής κοινότητας, που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα.

"Στις εγκαταστάσεις του Miraggio Thermal Spa & Resort μπορουν να φιλοξενηθούν αρκετές διοργανώσεις όπως τουρνουά και καμπ καθώς επίσης και ειδικά ατομικά προγράμματα για υψηλού επιπέδου αθλητές. Στο πλαίσιο αυτό προσκαλούμε τους συλλόγους και τα σωματεία να έρθουν σε επαφή μαζί μας αν το επιθυμούν", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα ξενοδοχεία 5 αστέρων της υπόλοιπη Ελλάδας, με τα οποία θα υπάρξει συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα, Βαγγέλη Πένσο.

Τηλ: 6977161040
mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots