Η ακαδημία του Mouratoglou έρχεται στην Ελλάδα (pics+vid)

 
Η ακαδημία του Mouratoglou έρχεται στην Ελλάδα (pics+vid)
tennisnews team Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 - 11:35

Μετά την δημιουργία του πρώτου Mouratoglou Tennis Center στο Ντουμπάι, η Mouratoglou έρχεται και στην Ελλάδα, με τη δημιουργία του νέου Mouratoglou Tennis Center στο Costa Navarino!

Η ακαδημία του Patrick Mouratoglou, η οποία ιδρύθηκε το 1996, βρίσκεται στη Γαλλική Ριβιέρα και αποτελεί μια από τις κορυφαίες ακαδημίες τένις στον κόσμο. Πλέον, το πλάνο είναι να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, μέσω των νέων υπερσύγχρονων Tennis Centers, με την αρχή να γίνεται τον Δεκέμβριο του 2020, με τα εγκαίνια του Mouratoglou Tennis Center στο Jumeirah του Ντουμπάι.

Σειρά παίρνει το Costa Navarino, ένα υπέροχο θέρετρο της Μεσσηνίας, που θα συνεργαστεί με τη Mouratoglou Tennis Academy στην 25η επέτειό του. Στο Costa Navarino, το οποίο έχει ήδη χωμάτινα γήπεδα, θα δημιουργηθούν ακόμα 7 χωμάτινα, 4 σκληρά και ένα χορτάρινο γήπεδο κορυφαίων προδιαγραφών (16 γήπεδα συνολικά) και θα φιλοξενηθεί το πρώτο Mouratoglou Tennis Center στην Ευρώπη. Φυσικά, σύμμαχος για προετοιμασία κορυφαίων προδιαγραφών είναι και ο καλός καιρός, αφού η περιοχή είναι ηλιόλουστη τους περισσότερους μήνες του χρόνου, ενώ βρίσκεται και δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της χώρας μας, με την πανέμορφη θέα του Ιόνιου Πελάγους.

Η επιλογή βεβαίως δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού ο Patrick Mouratoglou έχει εκφράσει πολλάκις την αγάπη του για την Ελλάδα, την οποία δεν θεωρεί απλά δεύτερη πατρίδα του, αλλά θεωρεί πως είναι 50% Έλληνας.

"Νιώθω μια βαθιά αίσθηση πατριωτισμού. Είμαι μισός Γάλλος και μισός Έλληνας, ενώ κατά την παιδική μου ηλικία περνούσα αρκετούς μήνες το χρόνο στην Ελλάδα. Το Costa Navarino είναι ένας φανταστικός προορισμός για επίσκεψη, αλλά και για διαβίωση, που προσελκύει τους ανθρώπους, χάρη στην ποιότητα των υποδομών, στη γεωγραφική τοποθεσία, αλλά και στην ποιότητα των υπηρεσιών. Το να είμαι σε θέση να εφαρμόσω μια κορυφαία εμπειρία τένις σ' αυτή την απίστευτη τοποθεσία είναι καταπληκτικό και ένα πρότζεκτ για το οποίο είμαι πολύ περήφανος", είπε ο Patrick Mouratoglou.

Για τη νέα επέκταση των Mouratoglou Tennis Center, μίλησε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος φυσικά αναπτύχθηκε στη Mouratoglou Tennis Academy τα τελευταία χρόνια: "Ως Έλληνας πολίτης, ήμουν πολύ χαρούμενος όταν έμαθα από τον Patrick τα νέα. Και οι δυο μοιραζόμαστε μια βαθιά σύνδεση με την Ελλάδα και δεν έχω καμιά αμφιβολία πως αυτό το νέο πρότζεκτ θα έχει εξίσου μεγάλη επιτυχία με την ακαδημία του στη Γαλλία, στην οποία συμμετέχω και εγώ από την ηλικία των 16 ετών. Ελπίζω αυτό να ενθαρρύνει και την ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να επισκεφτώ το κέντρο."

Το νέο αυτό κέντρο, θα προσφέρει μια ποικιλία από προγράμματα και εμπειρίες προπονήσεων, συμπεριλαμβανομένων ατομικών μαθημάτων και σε γκρουπ, τενιστικά καμπ για ενήλικες και παιδιά, κοινωνικές εκδηλώσεις και φυσικά την υπογραφή των προγραμμάτων της Mouratoglou Tennis Academy.

Θα είναι ανοιχτό για φιλοξενούμενους του Costa Navarino, αλλά και για επαγγελματίες. Οι προπονητές θα χρησιμοποιήσουν τη δοκιμασμένη μεθοδολογία του της ακαδημίας, εξασφαλίζοντας πως οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία και θα βελτιωθούν παράλληλα στο τένις.

Το Costa Navarino, αποτελεί ένα μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον τουρισμό σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, καθώς αποτελείται από πολλά ξεχωριστά αξιοθέατα της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου. Φημίζεται για την παρθένα παράκτια τοποθεσία του, την πλούσια ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά του, τα πανέμορφα τοπία, καθώς και την πολυτελή φιλοξενία του.


Η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τις προσφορές μας στον αθλητισμό με νέες εγκαταστάσεις και μια συνεργασία με μια από τις καλύτερες ακαδημίες τένις στον κόσμο, τη Mouratoglou. To Costa Navarino είναι γνωστό για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και τις αυθεντικές εμπειρίες που προσελκύουν τον κόσμο. Πιστεύουμε πως αυτή η συνεργασία δημιουργεί μια ισχυρή πρόταση στη διεθνή κοινότητα του τένις, συνδυάζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα παγκόσμιας κλάσης και εξαιρετικές εγκαταστάσεις αναψυχής και υγείας, σε έναν μοναδικό προορισμό για όλο το χρόνο", δήλωσε ο Στέφανος Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ ΑΕ.

Μάθετε περισσότερα για το Mouratoglou Tennis Center στο Costa Navarino

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots