Σταματιάδης: "Όλοι μαζί μπροστά, να γίνει το τένις πρώτο άθλημα"

 
Δημήτρης Σταματιάδης
Δημήτρης Σταματιάδης
tn team Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 - 8:35

Η δήλωση του νέου προέδρου της ΕΦΟΑ, Δημήτρη Σταματιάδη, μετά την εκλογική του νίκη.  


Η δήλωση του Δημήτρη Σταματιάδη:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στα Σωματεία-Μέλη της ΕΦΟΑ για τη μεγάλη νίκη! Ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ στον Σπύρο Ζαννιά για όλα και συγχαρητήρια για την εκλογή του στην ΕΟΕ και την πρωτιά του για το Δ.Σ.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους εκλέχτηκαν στα όργανα της ομοσπονδίας. Η χαρά της νίκης μετριάζεται από το ότι, δυστυχώς, με κάποιους φίλους και συναδέλφους με τους οποίους πορευθήκαμε μαζί για πολλά χρόνια, δε θα είμαστε μαζί στο επόμενο Δ.Σ.

Η μάχη που δώσαμε όμως ήταν δύσκολη, κόντρα σε όλα και τη μάχη αυτή την κερδίσαμε όλοι μαζί. Συγχαρητήρια και σε όλες και όλους που συμμετείχαν στη χθεσινή Γ.Σ., για το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα των τοποθετήσεων. Η μεγάλη οικογένεια του Ελληνικού τένις μπορεί να είναι περήφανη για τη χθεσινή Γ.Σ.

Οι εκλογές τελείωσαν. Από σήμερα να σταματήσουμε να μιλάμε με πολιτικούς όρους, παρά μόνο με τενιστικούς. Να ξεχάσουμε ότι μας χώρισε στο χθες και να θυμηθούμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα. Να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ και να φανούμε αντάξιοι των υψηλών απαιτήσεων του θετικού μομέντουμ για το Ελληνικό Τένις. Προχωράμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να καταστήσουμε το τένις πρώτο άθλημα στη χώρα μας την επόμενη τετραετία!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots