Γκλαβάς: "Ο κ. Σταματιάδης μπορεί να βασίζεται στη στήριξή μας"

 
Γκλαβάς: "Ο κ. Σταματιάδης μπορεί να βασίζεται στη στήριξή μας"
tennisnews team Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 - 0:07

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Θεόδωρος Γκλαβάς, που έλαβε το 45% των ψήφων, συνεχάρη τον νέο πρόεδρο της ομοσπονδίας, Δημήτρη Σταματιάδη, διαβεβαιώνοντας πως μπορεί να στηρίζεται στη στήριξή του για κάθε θετική πρωτοβουλία. Η ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του Θοδωρή Γκλαβά:

"Όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της ΕΦΟΑ δεσμεύτηκα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μπει το ελληνικό τένις σε μια νέα εποχή. Και το σκοπό αυτό θα υπηρετήσω ως μέλος πλέον του Διοικητικού Συμβουλίου, μαζί με την εξαιρετική ομάδα συνεργατών που δώσαμε μαζί τη μάχη των εκλογών.

Θέλω να συγχαρώ τον κύριο Σταματιάδη για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΦΟΑ και να τον διαβεβαιώσω ότι θα μπορεί να βασίζεται στην στήριξή μας για κάθε θετική πρωτοβουλία που θα αναλάβει.

Θέλω επίσης να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους που εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και όσους δεν εξελέγησαν για τον αγώνα που έδωσαν. Το τένις προάγει το αθλητικό ήθος και αυτό θα πρέπει να επιδεικνύουμε από όποιο πόστο το υπηρετούμε.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα σωματεία και όλους τους ανθρώπους του τένις που στήριξαν την προσπάθειά μας. Το 45% που έλαβε η υποψηφιότητά μου είναι εξαιρετικά τιμητικό και τους είμαι ευγνώμων."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots