Η Αγγελική Κανελλοπούλου υποψήφια εκπρόσωπος της ΕΦΟΑ στην Ε.Ο.Ε.

 
Αγγελική Κανελλοπούλου
Αγγελική Κανελλοπούλου Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 - 14:07

Η πρώην πρωταθλήτρια του τένις και Ολυμπιονίκης, Αγγελική Κανελλοπούλου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της ως εκπρόσωπος της ΕΦΟΑ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Στις επερχόμενες εκλογές της 27ης Μαρτίου της ΕΦΟΑ, όπου θα αποφασιστεί το νέο Δ.Σ. και ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας, θα εκλεγεί επίσης και ο εκπρόσωπος της ΕΦΟΑ για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για την περίοδο 2021-2024.

Την υποψηφιότητά της δήλωσε και η Αγγελική Κανελλοπούλου, πρώην πρωταθλήτρια του τένις και μητέρα της τωρινής Νο.1 τενίστριας της χώρας μας, Μαρίας Σάκκαρη.

Η δήλωση της Αγγελικής Κανελλοπούλου:

Υπηρετώ το ελληνικό τένις πολλές δεκαετίες και με πολλές ιδιότητες. Ως αθλήτρια η ίδια, ως Ολυμπιονίκης, ως μέλος σωματείων, ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων και πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και άθλησης.

Σήμερα, μοιράζομαι με όλους την περηφάνια που νοιώθω με τις διακρίσεις των σπουδαίων αθλητών μας και την ώθηση και προβολή που δίνεται στο ελληνικό τένις.

Την εμπειρία μου στο χώρο, θέλω να την αξιοποιήσω ώστε το ελληνικό τένις να βρεθεί ακόμα ψηλότερα. Να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη προβολή, μεγαλύτερη δημοφιλία καθώς και την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στα θεσμικά όργανα του αθλητισμού.

Στις εκλογές της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) όσοι υπηρετούμε το ελληνικό τένις θα κληθούμε να λάβουμε τη κρίσιμη απόφαση  να επιχειρήσουμε ένα ποιοτικό άλμα μπροστά, ώστε το τένις στη χώρα μας να ανέβει επίπεδο, αξιοποιώντας μια μοναδική συγκυρία.

Στις εκλογές αυτές θα είμαι υποψήφια για τη θέση του εκπροσώπου της ΕΦΟΑ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπής, για να διεκδικήσει το τένις όσα περισσότερα μπορεί και να αποτελέσει τον πρεσβευτή του αθλητικού ήθους που έχει ανάγκη η χώρα μας. Παράλληλα θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις για την προεδρία της ΕΦΟΑ τον Θοδωρή Γκλαβά, έναν ικανό άνθρωπο, με ξεχωριστή αθλητική και επαγγελματική διαδρομή, που  μπορεί να δώσει στο άθλημα τη νέα δυναμική που χρειάζεται.

Με τη συνεργασία όλων μας οι εκλογές της ΕΦΟΑ μπορούν να αποτελέσουν το ορόσημο μιας ποιοτικής επανεκκίνησης για το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Με εκτίμηση,
Αγγελική Κανελλοπούλου

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots