Προπόνηση στο χιονισμένο Τατόι η Σάκκαρη (pics)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη
tn team Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 - 21:42

Το Τατόι, όπως και τα περισσότερα μέρη στην Αττική, "ντύθηκαν" στα λευκά από χθες, κάτι που δεν σταμάτησε τη Μαρία Σάκκαρη από την καθημερινή της προπόνηση.

Η Μαρία Σάκκαρη πήγε κανονικά στο TATOΪ Club για να προπονηθεί σήμερα, προφανώς στα κλειστά γήπεδα, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει και το πανέμορφο λευκό τοπίο.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por SAKKATTACK (@mariasakkari)

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα και να προετοιμαστεί για τη συνέχεια της σεζόν, αποσύροντας τη συμμετοχή της από το 500άρι της Αδελαΐδας, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως επέστρεψε από τη Μελβούρνη μετά από μια εκπληκτική εβδομάδα για το Grampians Trophy, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, στη συνέχεια όμως το Australian Open δεν πήγε όπως θα ήθελε, καθώς ηττήθηκε στον 1ο γύρο από την Kristina Mladenovic. Επίσης, ήταν μια από τις άτυχες που έπρεπε να κάνουν την πλέον αυστηρή καραντίνα στη Μελβούρνη, μένοντας επί 14 ημέρες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της χωρίς καμία έξοδο και χωρίς προπονήσεις.

Το επόμενο τουρνουά στο οποίο έχει δηλώσει συμμετοχή η Σάκκαρη είναι το Qatar Open στη Ντόχα, το οποίο θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου (1-7 Μαρτίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots